Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Conta yakınca araç çalışır mı?

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda sedatdeniz tarafından 16 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. sedatdeniz

sedatdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar,

Aracım giderken motor check ışığının yanmasıyla 2 km sonra stop etti ve kontağı kapatıp açtığımda araçta hararet tavandı. Kaputu açtığımda hiç su kalmadığını gördüm soğumasını bekleyip suyu ekledim, araba çalışmadı. Marş basıyor ama bi türlü almıyor. Yokuş aşağı vurdurdum araba çalıştı ama viteste. Boşa atar atmaz tekrar stop ediyor. Bende park ettim, maaş almayı bekliorumki yaptırayım sanırım çok fazla bi masraf çıkacak gibi görünüyor. Ben conta yaktığını düşündüm ama arkadaşlarım conta yaksa sen vurdurduğunda araba hemen hararet yapardı dediler. Bir fikriniz varsa paylaşırmısınız?

2. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    MErhabalar...
    Öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Aracınzın stop etmesi akabinde suyunun bittiğini görmeniz, aracınızda ciddi bir problem olduğuna işaret. Öncelikle suyun bitmesinden kastınız,ilave su kabındahiç su kalmaması ise, bu durumda hararetgöstergesindeyükselme ile karşılaşmanız gerekirdi.Conta yanığıaracın çalışmasına etki etmez.Ancak blok çatlaması sorunu olması gerekir.Aracınızda LPG sistemi var mı?

3. fb_1907ilkay

fb_1907ilkay Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çalışır ancak conta yandıysa tehilkeli yağ suya karışır ve motoru yaka bilirsiniz. 500ttlik masraftan kaçarsınız 2.000 tllik
    motor yaptırırsınız:
    ii forumlar

Bu Sayfayı Paylaş