Motorun üst kapağı yarım saatte iniyor yarım saatte de takılıyor.50 TL'lik parça için 250 TL işçilik aşırı abartılı geldi.İzmir veya İstanbul'da işçilikte uçmadan adam gibi işini yapan bir usta yok mu?
Sanırım üst kapak contasını değiştiriyosunuz yarım saat bile sürmez. 20 gün önce degiştim. filtre yag değişimleriyle birlikte (malzeme haric polen filtresi dahil) 100 lira işçilik verdim. Buji dişleri acılıp temizlendi yürüyen kontrol edildi, kapı kilidi 4 kapıyı kitleme çalışmıyodu bu gibi şeyler içinde.
külbütör contasından bahsediyorsanız 15TL conta 20Tl işçilik toplam 35 TL ye patlaması lazım insanlarda terbiye kalmamış arkadaş yazık günah hadi 50 lira alda 250 lira ne yaptın silindir kapağımı söktün
hocam hangi conta silindir kapağımı en üstteki külbütör kapağının contasımı şikayetiniz yağ kaçağı olduğundanmı değiştirdiniz ?
silindir kapak contasıysa onun değişimi yarım saatten fazla sürer ve işçiliği pahalıdır. ama külbütör kapağı ise o kolay 20 tl işçiliğe yaptırılır.
Evet külbitör (üst kapak) contasını değiştim. Contayı servisten aldım. 50-54 lira bişeydi. Aynen yağ terlemesi vardı.