arkadaşlar merhaba accent era aracımı sattıktan sonra yeni aracada ses sistemi adına bişeyler yapmak istiyorum ancak busefer bagaja woofer koymıyıcam aracım toyota corolla arka pandizota bir takım oval ön kapılarada bir takım 16cm komponent koymayı düşünüyorumanfim xetec vector 200.4 kullancağım hoparlörlerin bass konusunda zayıf olmamalarını istiyorum sizce hangi ürünleri alıyım ? komponent olarak : JBL gto 6508c düşünüyorum. Oval olarak bir iki alternatif var : JBL-GT6-69 coaxial 3 yollu 4 ohm / 70 watt rms / 210 watt peak JBL-GTO-928 coaxial 3 yollu 2 ohm / 100 watt rms / 300 watt peak Pioneer TS-A 6983 S 440 watts Peak / 80 watts RMS Bu ovallerimi almalıyım yoksa daha güçlübişey alıp anfinin iki kanalını köprüleyip paralel bağlantıylamı beslemeliyim ?
vibe marka ürünlere bak bir de, rms gücü çok yüksek kaliteli hoparlörleri var. çalışmasını da gördüm gayet başarılı.
Xetec'in tamamen 2 ohm çalması daha sağlıklı olacaktır ... o yüzden ... JBL-GTO-928 coaxial 3 yollu 2 ohm / 100 watt rms / 300 watt peak aslında bulabilirsenjbl t595 veya pioneer 6975 derim ...
@yanlayanaccent @mmt.88 tavsiyeler için teşekkür ederim. @mirkan üstadım yine en uyumlu cihazları yazmışsın jbl gto-928 oval ve gto 6508c component alıp vector 200.4 le beslediğim zaman bas konusunda çok eksiklik hissedermiyim ?
şöyle diyeyim , bmw 525 de arka panzota 4 adet 6x8 hoparlör koydum ve anfim olmadığı için direkt teyp ile besledim ... herkes bagaja bakıyordu bas var diye ... kimseyi 4 tane hoparlörün çaldığına inandıramadım ... Sedanda 6x9 hoparlörler gerçekten performanslı çalıyor ... hb bir araçda arka panzot değişimi gerekebilir ...
Mid takımı için daha iyi bieşeyler bakabilirsiniz. Tizleri sert çalıyor. Önde kulak tırmalamasın Oval olarakta gt6 69'un bi eski serisi bende var gayet iyi bas veriyor. Biraz düşük frekanslarda sönük kalıyor. Gto-928 üst seri daha iyidir kesinlikle.