Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Çok uygun tesisat buldum

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda micheal tarafından 9 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Öncelikler herkeze merhaba.Getz ime çok uygun fiyatlı bi tesisat buldum.Satıcıyla görüştüm Pionner champiyon serisi 1000 watt sub. kabinli ve philippo anfi kablolarıyla 200 lira .Seti Arabasını sattığı için satıyor.Bana çok uygun geldi kaçırmak istemiyorum.Ancak Bagajda lpg var zaten pek geniş bir bagaj değil :D Bassı satıp Oval kolon almak istiyorum.Arkadaş tekten anfiyi satmıyor. Tavsiyeleriniz neler<h1 id="ifiedTitle" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 10px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; line-height: 30px; font-size: 18px; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; ">
    </h1>
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pionner-champion-serisi-ve-philippo-anfi-sifirdan-farksiz-41537989/detay

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sende Balıkesirdesin.Hoşuna gittiyse al.Fiyat iyi gibi

3. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Ben Ayvalık ilçesindenim Tesisatı satan arkadaşta Ayvalıktan.Hatta Aynı mahallede kim olduğunu bilmiyorum :D Gözünü seveyim şu sahibinden.com u.Eski arabamı netten sattım aynı sekılde netten aldım[​IMG]

Bu Sayfayı Paylaş