Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Çok üzgünüm

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 17 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar bu ay içinde satmaya çalıştığım Era aracımın ön kaputuna biri sert bir cisimle isim yazıp imza atmış!!! Bu şerefsizin açtığı hasar için yarın kaportacıya gideceğim ama derin bir çizik pastayla kapanacak gibi durmuyor. Boyatsam şimdi çizikten dolayı boya olduğunuda anlatamam. Ne yapsam şaşırdım acaba hiç elletmesemmi. Fakat öyle gördüğüm zamanda sinirlerim hopluyor.Ne yapsam sizce?

2. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Geçmiş olsun Raven. İnsanın inanası gelmiyor ama hakikaten etrafta bu tip şerefsizlerden çok var. Satmaya niyetin varsa hiç boyatma. Hem boya parası verdiğinle ve üstüne arabanın değerinin düştüğü ile kalırsın. Pasta ile kapanmazsa bırak öyle kalsın.

3. Misafir

Misafir Guest

Sağol dostum, sabah öyle görünce şok oldum birden. Pasta ile belki biraz daha kapanır.

4. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun raven. bu araba çizenlerin bir yerlerinden çizmek lazım

5. Misafir

Misafir Guest

Sevgili Raven, çok geçmiş olsun, ben böylelerine "ruh hastası" diyorum, boya konusuna gelince eğer boyatmak istiyorsan bir kaç yönden resmini çek, gerektiğinde neden boyattığını gösterirsin yada boyatma, alacak kişiye "istersen boyatırım" dersin, olmadı boya parasını düşersin. Eğer boyatacak olursan'da abimin orda ucuz yollu hallederiz, sıkma canını.

6. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun. Kaportada o şekilde çizikler olan bir araç da alıcılara itici gelmez mi? Bu şekilde alıcı bulunması zor olmaz mı? Bir de satılana kadar o şekilde çizikleri gördükçe moral bozukluğu artacak...

7. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Moralini çok bozacaksa boyat. Alıcıya söylersin. Zaten kaputu kaldırınca alacak olan kişi darbe olup olmadığını anlar. Darbesiz olduğu için sorun olmaz...

8. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    geçen gün de benim aracımın bagaj kapağının üzerine1903 KARTAL yazmışlar. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

9. Misafir

Misafir Guest

Hakikaten ruh hastası bunlar yahu. Böyle davranıp hangi eksik yönlerini tatmin ediyorlar anlamam. Sanırım boyatacağım. Böyle görmek istemiyorum aracımı. Coşkun abi çok sağol. Yarın servise gideceğim içime sinmezse sizinle irtibata geçerim. Yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler...

10. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Akıl hastası bunlar gerçekten insanların canını acıtmaktan zevk alıyorlar.Bencede boyatma satarken anlatamazsın.

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    geçmiş olsun raven.pastayla bi uğraşsınlar eğer çıkmazsa fotografını 2-3 açıdan çekip kaputu boyat.o fotograflarıda tab ettir,satarken alan adama gösterirsin...

hatta şimdi bi fotosunu çeksende görsek nasıl bi çizik.

12. style plus

style plus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu tip adamlara manyak diyorum ben orada duran arabadan ne istiyorsun sen, raven çok geçmiş olsun bence boyatma adama göster istersen boyatırım de çünki çizikten dolayı boyalı olduğunu anlatamazsın
    Düzenleyen : style plus

13. CROSSHAIR

CROSSHAIR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    okan hocam öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. bu tip insanlar cahil , karaktersiz , adi insanlar ..

bence arabanı önce bi pasta çektir çıkmazsa hiç boyatma . satarken mide bulandırabilir. o yüzden bence ön kaputa kaplama yaptır . ya deri kaplamalardan yada sticker kaplamalar var onlardan yapıştır satarkende adama söylersin böyle böyle çizildi ,boyatmamak için böyle bişey yaptım diye.

tekrar çok büyük geçmiş olsun...

14. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok geçmiş olsun boyamaya gerek yok rutuş yaplabiliyor çizik hiç belli olmuyor rutuş derken bildiğimiz rutuş değil boya kalemiyle falan yapıyorlar boyaya gerek kalmıyor ist de bir çok yerde var orj gibi oluyo onu dene bence

15. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    bizim arabayıda 1 hafta önce boydan boya çizmişler fazla derin değil ama pasta yaptırdım kapanmadı ben buradayım diyo

16. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun gerçekden inanılır gibi değil....

çoşkun abinin dediği gibi " ruh hastası " bunlar....!

17. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Geçmiş olsun onu yapanı bi yakalasan Allah muhafaza katil olursun vallahi!!!

18. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    katılıyorum güzelce bi dövmek lazım hiç olmazsa bana bunu yapdılar bidaha yapmam der akıllanır şerefsiz.

19. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    öncelikle geçmiş olsun.eğer kaputu boyatacaksanız ilk önce çizik yerin fotoğrafını çekin elinizde bir kanıt olur çizikten dolayı boyandığından,yoksa satacağın kişi darbe var deyip geçer.

20. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bu işin erbabı olan bi boyacıya gidin.parça(lokal)boya olabilecek gibiyse,mutlaka lokal boya yaptırın.ama lokal olmıycak gibiyse arkadaşların dedği gibi fotografını çekin.sonra boyatın.çizik araç herzaman zor ve değernden az fiyatlara satılır.hemde aklınız o çizikte kalır geceleri rahat olamazsınız sürekli düşünürsünüz.en iyisi boyatıp kurtulmak

Bu Sayfayı Paylaş