Merhaba arkadaşlar. Dün itibari ile aracımı aldım. Artık forumun sıkı takipçisiyim. Aynı zamanda bugün fb üzerinde grup kurdum oradan da eklemeyi unutmayın. Herkese kazasız belasız iyi gezmeler
grup kurmanız bizi ilgilendirmiyor ama ilk mesajınızda burada reklam yapar gibi neden grubunuzu paylaşıyor sunuz? aracınız hayırlı olsun
ticari çıkarım yok. tüm konuları tek başlıkta toplamak çok daha kolay olacaktır diye kolaylık olması amacıyla oluşturdum. Hatam oldu ise affola silebilirim
ben sildim zaten grubunuzun ismini forumumuz dan. yönetimden izin almadan bu tarz gönderiler hoş karşılanmaz çünkü burada yazıp oraya insanları çekiyorsunuz ileride orada bir sorun olduğunda buranında başı ağrıyor anlatabilmişimdir inşallah. forum kurallarını okumanızda fayda var aracınız ile ilgili bolca bilgi bulacaksınızdır.
Mesaj paylaşım Silme kısmını bir türlü bulamadım. Forumu da aradım ulaşamadım. Yazılan bir başlığın kullanıcı tarafından silinmesi mümkün değil midir?
Yeni gectıgımız versıyonda 5 dk sure var sonrasında degısım yapılamıyor. Degıstırılmesını yada sılınmesını ıstedıgınız mesajı bana link atarsanız yardımcı olmaya calısayım. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sağolun. 2012 prime plus navigasyonlu. 20 bin de. 47 ye maloldu. Accent eradan sonra binince uzay mekiği gibi geliyor. ev kredisi gibi araç kredisi ödeyeceğim gerçi ama yinede biraz dokunuş istiyorum. (krom kaplama, adını yeni öğrendiğim arkada difüzör vs)