Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ÇOK MU YAKIYOR

'Accent Forum - Club' forumunda taner kara tarafından 27 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. taner kara

taner kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ARKADAŞLAR YUMURTA KASAMI SATTIM BU SEFER 2003 ADMİRE(DİZEL)ALDIM
    123 BİNDE KIŞ ŞARTLARINDA GEÇENDE YAKITI DENEMEK İÇİN DEPOYU FULLEDİM VE TAM 250 KM YAPTIM ŞEHİR İÇİ DIŞI KARIŞIK TEKRAR DEPOYU DOLDURDUĞUMDA İSE 65 TL MAZOT ALDI
    BANA BU YAKIT ÇOK GELDİ KULLANAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM (MAZOT LİTRESİ 3,240 TL İDİ)
    Düzenleyen : taner kara

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Forum dahilinde ufak harf kullanıyoruz

3. TheManiac

TheManiac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet aracınızın yakıtı dizele nazaran çok bence 250 kilometre nedir abicim :S ben aşağı yukarı lpgde 50 lira ile yapıyorum onu

4. murat paşa

murat paşa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım seni arabanın yakıt durumu bana kalırsa gayet iyi sayılır çoğu ekonomik dediğimiz araba ortalama 30 krş yakıyor seninki ise 26 krş yakmış daha ne olsunnnhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. TheManiac

TheManiac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araç sanırım dizel 26 kuruşta bir dizel için oldukça fazla bence :D gerçi son zamlarla falan nedir ne değildir bilemiyorum ama benim lpg li 1.6 aracım 20 25 kuruş arası yakarken bir dizelin 26 kuruş yakması biraz fena

6. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi bunda nekadar şehir içi kullandınız nekadar ş.dışı kullandınız kaçla giddiniz ş.içinde çokmu agresigf kullanıyorsunuz gereken bakımalr ne yapıldı nekadar devirli kullanıyorsunuz deponuz temizmi bunların hepsi etkindir...birazdaha ayrıntılı yazarsanız daha iyi olur..

7. taner kara

taner kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracı yeni aldım(dizeldir)butun bakımları yapılmıs sadece yağını filitrelerini değiştir dediler zamanım olmadı sanayiye gitmek için bu 250 km nin 100 km si şehir içi kullanım agresif kullanmadım ama kış sartları vardı anlayacagınız biraz kar vardı soğuktu hava
    filitrelerini değişince düşeceğini söylediler yarın gideceğim insallah bakalım ne olacak

8. taner kara

taner kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabamın bakımını yaptırdım filitreleri yağını tuzunu biberini değiştirdim arabanın deposunu fulleyip bastım kontağa normal kullanma 90-100 arası gittim geldim tam 380 km yapmışım tekrar depoyu doldurdugumda ise 80 tl lik mazot aldı (mazot 3,330 tl )
    sizce yakıt nasıl cok mu normalmi cevaplarınızı bekliyorum

9. edip.sahin

edip.sahin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam ilk mesajında 100 km de 8 lt mazot yakmışsın son mesajında ise 100 km de 6.3 lt mazot yakmışsın. Eğer son yaktığın sehir içiyse ben o arabayı senden alayım :) Eğer şehir dışı ise eh işte. Şöyle söleyeyim kuruş hesabı yerine lt hesabı ile accent 2003-2006 dizeller şehir içi ortalama 7 lt yakar şehir dışı ise ortalama 5.5 lt yakar. Sanırım sen en son mesajında şehir dışı gittiğini yazmışsın. eğer öyleyse çok normal (km den dolayı). Yani bakım yaptırman bayağı işe yaramış. Bu arada benim araç (2005 dizel accent) şehir içi 100 km de 10 lt yakıyor. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif acilen servise gitmem lazım.

Düzenleyen : edip.sahin

10. grkngkcn

grkngkcn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya arkadaşlar ben dizel ACCENTLER az yakar die yumurta kasamı değistirmeyi düşünüyordum ama pekte karlı değil sanırım.ben 99 1.5 yumurtamla 100km ş.içi 10lt(ki eskişehir in ş.içi acayip sinir bozucudur bu konuda 70 sn lik kırmızı ışıklar 50 metrede bir ışık vs...)şdışı da 100 km de 6.5 lt yakıyorum 90-100 ortalamayla.aracın bakıları iyi ve 3000 deviri pek geçmeden atarım vitesi.

11. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dizel aracı devirli kullanmak gerektiği için, çoğu kişi benzinli araçtan dizele geçince bir süre fazla yaktırır. Turbo dizel araçları azami tork devrini geçmeden kullanmak gerekir.

12. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Genellemek yanlış olur. Araçtan araca, kullanıcıdan kullanıcıya, şehirden şehire, iklimden iklime elbet farklılıklar olacak ve bu farklılıklar yakıt tüketimini etkileyecektir.

13. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bu zamlara dızelmı dayanır .sehır ıcı 250 kurus yakar +- . su anda lpg daha uygun.

14. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    dizel era şehir dışı 5 litrehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifşehir içi 6,5-7,5 litre arasıhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    lpg'de 2,30 olmuş 12 litre yaksa 27-28 kuruş yakar

16. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ankarada 1,80 lerden lpg alanlar var...

17. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    alanlar varda havamı basıyorlarmış neymiş daha fazla yakıyormuş araç...farkeden bişey yok yani...taksici arkadaşlar var onlar diyorlar,gidip normal fiyattan alıyoruz daha iyi en azından çekişte problem olmuyor diyorlar
    Düzenleyen : mmt.88

18. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    dogrudur kullanmadıgım ıcın bılemıcem. ordakı arkadaslarımın dedıklerı boyle.memnunlar ama gercegı nedır bılemıcem

19. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    25-26 kuruş 7,5 litre demektir..3 silindir admireler eralardan biraz daha fazla yakar.km yüksek hava soğuk...Yaz aylarında dahada düşecektir...

20. taner kara

taner kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    acaba enjektörleri temizletsen faydası olurmu benım yakıta
    ayrıca temizletmenin maliyeti bana ne kadara mal olur
    bilgi veren olursa sevinirim

Bu Sayfayı Paylaş