Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

çok ikinci el var

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda TOYY2004 tarafından 10 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    beyler yeni elentra çok hızlı 2. ele düştü.. sahibinden de 12-13 tane 2.000 ve 5.000 kilometre arasında araç ilanı varvalla neden acaba diye soruyorum kendime ?? sizce memnun mu kalmadılar yoksa başka birşeymi var ?

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Elantra Çıkalı Kaç Ay Oldu 12 Tane İlanın Nesi Varki ? Onlar Kendine Güvenemeyip Krediye Girenlerin Son Durumu Oluyor

3. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kredi tüm kötülüklerin anasıdır.

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kredi ile alanlar ve indirimli alıp pahalıya satanlarda var galericiler falan vardır filo indirimi falan yada özel indirimleri vardır aracı sıfırına oranla 7-8 bin tl indirimle alır sonra 3-4 bin ekleyip fiyata tekrardan satarlar..

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    neleri var yaa, olmayan aracı satanlar bile var, siz o ilanlara fazla kulak asmayın

7. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    evde canı sıkılmasın diye ilan verip bütün gün telefon ile vakit geçirenler var hele birde cep telefonunu yazıyorlar arandıkçada hatlarına dakika ekleniyor

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bir ara opel insignialarda özel indirimler yapmışdı yaklaşık 8-9 bin tl lere varan o sıra epey bir galerici ve bireysel yatırımcı insinignia aldı kampanya bitikden fiyatlar tekrar zamanlandıkdan sonra her kez elindeki insigniaları güncel fiyata göre 7-8 bin tl ekleyip satışa koymuşdu..

9. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Takmayın fazla kafasına bazıları öylesine koyuyor araçlarını nabız yokluyorlar..

10. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    O ilanlara sırf piyasasını anlamak için bile araç koyanlar var. Ciddi satıcı olsalar bile çok azı memnun kalmadığı için satıyordur emin olun ben daha alıp da memnun kalmayan görmedim ki çok yakından tanıdığım insanlar hayatlarında hyundai ile yeni elantra sayesinde tanıştılar çok da memnunlar.
    Yani kısaca ilan sayısı aracın iyiliğini kötlüğünü göstermez.

11. muratbaris37

muratbaris37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    221
    Ad Soyad:
    MURAT BARIŞ AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Kimiside ilanı koyuyor bakıyo talep var ertesi gün fiyatın üstüne ekliyo arkadaşın dediği gibi bence de piyasa yoklaması için çoğu.

12. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bugün yine gittim galeriye kahverengi de çok hoş duruyordu,yakışmış

13. arkidooky

arkidooky Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba

Aracimi degistirecegim, Elantra ile ilgilendim, <a href="http://forum.donanimhaber.com/m_51928959/mpage_2/f_/key_//tm.htm#" target="_blank">iyi bir dizayni ve yeterli performansi <a href="http://forum.donanimhaber.com/m_51928959/mpage_2/f_/key_//tm.htm#" target="_blank">var bence. Arac henuz cok yeni, kronik problemler varmi, meraktayim. Kullanan arkadaslar kendi araclari ile ilgili yorum yaparlarsa lutfen...

Detayli arastirinca, internet sitelerinde degisik yorumlar okudum. ornegin sikayetvar sitesinden iki ornek:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/997779/g/HYUNDAI+ASSAN++Elentra+Aracim+Bazen+Agir+Calisiyor+Bazen+de+Hic+Calismiyor!

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/988297/g/HYUNDAI+Aracimdan+Memnun+Degilim!

Acaba sahibinden.com sitesinde henuz 4000-8000km Elantra araclar buna benzer sebeplerden mi satilik?

14. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Her araç sıfır satılıyor bunde nevarki? Örnek olarak girin mercedes e serisine onlarda hep düşük kmde bu araçlardamı sorunlu? Asla aksine ömürlük araçlar

15. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Ayrıca 2.verdiğiniz linkteki yazılanlartamamen YALANDIR..Malzemesi kalitesizmiş! Elantranın malzeme kalitesi çok güzeldir.. Elantraların kronik sorunu falanda yok..Olsa forumda bir sürü elantra alan var olsa yazarlardı heralde
    Düzenleyen : Cyhn54

16. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Yazılmazdı, neden çünkü burda her şey güllük gülistanlık olumsuz şeyler bazılarına göre hyundai formunda hyundaiciler kendi araçlarını kötülüyor derlermiş böylede pembe bir dünyamız var, daha önce bu forumda yakın bir zamanda aracımızla ilgili yaşadıklaırmız neticesinde tercih, fayda, değer konusunda bir kaç arkadaş içinde bulundukları durumdan dolayı sitemlerini dile getirdiler bende onalrdan biriyim ama bazı arkadaşların az önce bahsettiğim sözü edilen -hyundai formunda hyundaiciler kendi araçlarını kötülüyor derlermiş- gerekçesinden dolayıolsa gerek, gönderme yaptığım önceki yazışmalarımızı bulamıyorumsanırım kaldırıldı, yorum sizin.
    Düzenleyen : flipper

17. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    daha bu kasa çıkalı kaç gün oldu ki kronik problem olduğu anlaşılacak onu anlamadım.3.000-5.000km de 3-4 ayda nasıl anlaşılıyor kronik problem.bence fiyat-performas-kalite açısından bakılırsa hyundai araçlar gayet başarılı.benim aracımda tıkırtılar var bu hoşuma gitmedi,amortisörler de hoşuma gitmedi ama pişman değilim çünkü bana göre o paraya o şartlarda alabileceğim en iyi araba olduğu için aldım.

18. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bir aracın kolay kolay 50-60 bini devirmeden yada 2 yaşına gelmeden kronik sorunu ne olduğu ortaya çıkmaz kronik adından belli pek çok araçda olucak standart bir sıkıntı demekdir araç çıkalı daha ne kadar olduki..

19. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    yazışmalarınızı bilmiyorum ama bu formun çoğunda sorunlara çözüm aranıyor ve bu araçların tamamı hyundai,nasıl yazılmaz sorunlar orasını anlamadım.ha arkadaşlarımızdan hyundai markasını sevenler/kullananlar var.gündelik hayatta da çoğu insan kullandığı mala laf söyletmez,söylenen laf da zoruna gider.

20. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Valla ben dobra dobra yazıyorum arkadaşlar. 2 ay önce 2009 model accent era aldım. 3 değişik problem kafama takıldı. Açık açık da söyledim, biraz hayal kırıklığına uğradım dedim. Çok şükür yetkili servise götürdüm. Bir tanesinin benim kendi kuruntum olduğu ortaya çıktı. Diğer iki problemde çözüldü gibi. Şimdilik bir tekrarlama olmadı daha. Kendi kendime daha iyi bir araba olabilirdi diyorum, ama aklımdaki araçları da almaya gücüm yoktu.

Bu Sayfayı Paylaş