Emniyet kemeride bence saat gibi bişey.Bi saat alsak bi kaç gün takamıyoruz çok değişik geliyo sıkıyo insanın kolunu ama alışınca bu seferde olmayınca değişik geliyo.Ben ilk arabayı kullandığım günden beridir emniyet kemerini hep takarım ve o kadar çok alıştım ki sadece aracın yerini 100mt değiştirmem bile gerekse hemen elim oraya gidiyo.yanımda da kim oturursa zorla taktırırım.
bende hakan arkadaşım gibiyim benim arabamın kuralları var 1- kemer takmak 2- sigara içmemek 3- kapıları yavaş kapatmak
Tebrik ediyorum aynı kafadanız ama kısa mesafede emniyet kemeri alışkanlığım yok iPhone 4S 32 gb cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
geçen gün komşumun arkadaşı kısa mesafe diye emniyet kemerini takmamış, ayakkabılarını bile tam giyinmemiş düşünün artık mesafenin kısalığını polis durdurup cezayı kesmiş.
Sana katılıyorum kardeşim.Kesinlikle emniyet kemeri , çocuk koltuğu ve kapıların özellikle yavaş kapatmaları
alışklanlık oldu daha çalıştırmadan motoru takar oldum kemeri .kapılar ah o kapılar sağolsunlar sanki kuş kapısı kapatır gibi kapatıyorlar. kapatıyorlarmı dedim pardon çarpıyorlar sigara zaten bırakmışım kulananda aracımda içemez abim hariç
iyi yapmış kural kuraldır uymayan sonuçlarına katlanır bu videoyu izledikten sonra ben de artık kısa mesafede takmaya başladım