Sayın Form üyeleri, arka koltuk yanlarında birer emniyet kemeri koltuk ortasında da bu kemerler için bir sağ için bir de sol için olmak üzere iki tane emniyet kemeri tokaları var. Ayrıca koltuk sırt bölgesi orta arkasında bir kemer daha var. Bu kemer üzerinde iki tane metal var tokaya girmesi için. Asıl sorun bu tokalar yan kemerlerin girdiği tokalara girmiyor. Bu kemerin bağlanması için toka olması gerekmiyormu, toka yoksa kemeri neden var? Servise sordum benzin filtresini değiştirirken koltuk sökülüp altta kalmış olabilir dediler. Bizde arka koltuğu yatırıp, bagajı tamamen boşaltıp oturak kısım uçlarını biraz da olsun kaldırarak bagajdan bakmaya çalıştık mevcut iki tokanın dışında birşey göremedik. Bu tokaların eksikliği (orjinali mi boyle, eksik mi onuu da bilmiyorum) muayenede kusur sayılıyormuş. Arabada orta kemer varken tokasının olmaması mümkün mü? Ayrıca çocok oto koltuğu alsam orta kemer ve onun uçlarına ihtiyaç duymadan arka sağ kemerle sabitleyebilir miyim?
Araba bu sene ocak ayında muayeneden geçmiş bende nisanda aldım. Sökülüp sökülmediğini bilmiyorum. Fakat stepne yerinde simit LPG deposu var.
bence de koltuğun altında kalmıştır. çocuk koltuklarının isofix özelliği olmayanları da mevcut (fiyatı daha ucuz) o tip koltukları da yolcuların emniyet kemerleri ile bağlıyorsunuz.
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Arka koltuk oturak kısmını sökmek zor mu, kemer uçlarına bakmak için ben sökebilir miyim?
sökmesi zor değil oturma kısmının ön taraında 2 tane vida olmalı 2 tane de sırtla oturma yerinin buluştuğu yerde. onları sökünce çıkıyor. servis kitapçığı var da şu an yükleyemiyorum