Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Clio III 1.2 16V

'Diğer Markalar' forumunda SinnerWithGod tarafından 30 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaşlar aklımda Clio III 1.2 16V almak var.Arkadaşım sıfır aldı daha 2000km olmadı şehir içinde benzinde 0,20 kuruş yakıyor! Uzun yolda 0,17 kuruşa kadar düşüyor...Hemde klima açık !!!!!
    Yalnız tek aklıma takılan! 2. elde 1.2 motor olduğu için önyargıyla yaklaşan olurmu satmakta zorlanırmıyız! Birde bunlarda Euro 5 motor var Lpgye tam uyumlumu???? tecrübe edeniniz varmı?

2. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    sizin baktiginiz model aracin aynisindan form modanatoru bi arkadasimizda var.
    O size yardimci olacaktir.
    Yalniz verdiginiz o degerleri yakalamaniz imkansiz.
    Anca sehir disi 200 kurus yakarsiniz.
    Cunku 1.2 motor, klima acik , dur kalk trafikte enaz 280 _290 kurus yakar .
    Bende dizel getz var sehir ici 220_225 kurus civari yakiyo ki dizel bi arac benzinli aractan %30 az yakar.
    Arkadasiniz yakit konusunda mubala yapmis biraz.
    Ama renault marka aracla ne yedek parca , ne de 2 . Elde sikinti yasamazsiniz.
    Ulkemiz insani renault marka araci gozu kapali alip satiyo. Ne hikmetse..
    Yakin arkadasimda 2000 model clio hb rta vardi. Klimasiz, tavan haric komple boyali.
    160.000 km ilani verdik.
    2 gunde 30 _40 kisi aradi
    Ve 2 gunde satilsi 11600 e gitti ben 10.000 tl bile etmez diyodum ama renault.
    2 elde ulkemizde zarar ettirmiyo....

3. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    evet o aractan ben kullanıyorum, sehır ıcı karısık kullanımda 6,6lt tuketıyor, duz yolda klıma en fazla 0,4lt falan oynatıyor ve arabada sunu farkettım 70-80 le klıma acık 5lt tuketırken hızını aldıktan sonra 110-120 ile giderkende 5-5,5 lt yi geçmiyor yani az yaksın diye yavaş gitmeye gerek yok YALNIZ hızlanmak için gaza yüklendiğinizde anlık tüketim 8-9lt ye kadar çıkıyor o yüzden sabit hızda gidilirse tüketim oldukça iyi, hakan söylemiş ikinci elde ölüsü bile para eder

lpg de sıkıntı yok hatta symboller fabrıka çıkısı lpg lı satılıyor

Bu Sayfayı Paylaş