Merhaba arkadaşlar, Hyundai Getz classic ve gl avtive arasında ne fark var? Dışardan bakınca yada teknik açıdan classic yada gl active olduğunu nasıl anlarız? Şimdiden bilgilendirme için teşekkürler.
getz klasiği bilmem ancak airbeg-klima ve abs yok sanırım gl'lerde bende 1,3 gls var çift airbag-abs ve klima mevcut onun dışında bir özellik farkı yok diye bliyorum gls lerde kendi arasında ayrılyor abs'siz tek airbeg li olanlar var onların ayrımı ön göğüste bulunan konsol rengi metalik olanlar çift airbag ve absli olanlar konsol siyah olanlar ise tek airbag ve abs si olmayanlar motor olarak herhangi bir far yok ama
Aslında problem şu; 3 ay önce 2006 model 1.5 crdi hyundai getz aldim. Model yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden satmayı planlıyorum. Sitede bu 1.5 crdi lerin 2 modeli olduğunu gördüm . Ruhsata baktigimda herhangi bir classic yada gl active ibaresi görmedim. Şimdi benim arabanın modeli ne. Farkındayım biraz komik ama ilk arabam olduğundan bira karambole geldi. Tekrardan vereceğiniz bilgiler için sağolun.
Aracınızın resmi var mı?? 2006 model ama makyajlı kasa mı yoksa bi önceki kasa mı? Makyajsız kasalar (2003-2006) da 3 tip motor var.. 85 beygir 4 silindirli 1.312v sohc benzinli motor, 105 beygir 4 silindir 1.6 16v dohc benzinli motor(tek kapılarda oluyor) ve 1.5 cdri 3 silindirli 82 beygirlik dizel motor var Makyajlı kasalar (2006-2011) da 3 tip motor var. 97 beygir 4 silindirli 1.4 16v dohc benzinli motor, 1.5 vgt 4 silindirli 88 beygirlik dizel motor ve yine 1.5 vgt 4 silindirli 110 beygirlik dizel motor var. Aracın içten ve dıştan resmi varsa anlayabiliriz.. Yeni kasalarda Start modelleri yani baz modellerde arka camlar manuel, yol bilgisayarı yok, yan aynalar manuel oluyor .. Diğer modellerde bunlar mevcut.. Full+full lerde sunroof, abs ve 110 beygirlik motor oluyor genelde..
arka camlar otomatik di mi? gerçi yol bilgisayarı da var, arkalar elektriklidir, aynalar da elektriklidir.. Seninki 88 beygirlik olandan.. classic veya gl modeli değil.. böyle bi model yok bizde.. Bir de 110 beygirlik olanlar var.. Bunlarda teyb çerçevesi ve kapı kolları gri, abs var, ön sis farları ve sunroof var
Ayrica motor 1.5 crdi dizel motor 4 silindir. 4 cam otomatik elektrikli aynalar. Cocuk kilidi airbag falan var aracta. Yol bilgisayari falan... Yani modeli ne oluyor bunun ?
Hocam bilgiler icin tesekkurler. Son bisey daha soracagim; arac 149 binde bakimlari ve muayenesini yeni yaptirdim fiyat olarak ne istesem mantikli olur. Uzerinde yeni taktirdigim sifir kislik lastikleri var.Alacak kisi tek kurus masraf etmeden binecek?
boya-değişen-kaza durumu ne? tramerde kaza kaydı var mı? Fiyat : 18.500 - 23.000 arası değişiyor piyasada
Koray bey ilginiz ve alakniz icin cok teşekkür ederim. Bir kac gundur yogundum.Bu ara satmayi düşün muyorum ama 21.750 ye ilana koydum biraz pazarlik payiyla 21.500 e alan olursa veririm. Tekrar tesekkur eder iyi gunler dilerim.