arkadaşlar geçende bir çizik kapatıcıya rastladım ürünün reklamında tamamen kapatıp aracın orjinal rengini aldığı yazıyordı aranızda bunu kullanan varmı gerçekten kapatıryorsa alacam. http://urun.gittigidiyor.com/SOK-SOK-FIX-IT-PRO-CIZIK-KAPATICI-EN-UYGUN-FIYAT_W0QQidZZ24614494
bu paraya bu ürünü almak yerine pasta-cila yaptırırsınız biraz daha verip, ne çizik kalır üstelik kafanız rahat olur. rötüş kalemleri çeşitli mağazalarda mevcut isterseniz alıp deneyebilirsiniz ama ben pek işe yarar görmedim.
Arkadaşlar merhaba, bugün bir taksi, aracımın (getz) arka tamponun sol köşesini çizdi yalnız tampondaki siyah plastik kısmı sarı renge boyandı ve sürtmeden kaynaklıizler oluştu buizleri nasıl çıkartabilirim? Bir yerden pasta &cila alıp denesem sarı boyayı ve sürtme izlerini azaltabilir miyim? Sarı boya çıksa yeterli... Düzenleyen : Canhan83
sanayide herhangi bir kaportacıya gidin onlarda bir sıvı var ne olduğunu bilmediğim..bir parça pamuk gibi birşeye ondan biraz döküyorlar silince boya çıkıyor..çok basit bir işlem..para falan da almıyorlar
Geçmiş olsun, gaz yağı ile deneyin derim, bende başka bir aracın siyah tamponuna sürtmüştüm, arka kapı simsiyah olmuştu, gazla sildik bişey kalmadı, zararı yok zaten gazyağının, oolmazsa pasta cila denersin
tanıdık var istanbul topkapı sanayide haftasonu dediğiniz gibi bir uğrayayim, önerin için teşekkür ederim.
[bendede aynısı oldu iskenderun arslanoğlu servisine gittim saolsunlar ilgilendiler pamuk ile pasta cila yaptılar hafifte rütuş yaptılar çok güzel oldu parada almadılar artı rütuş boyasıda verdiler.
benim eski arabanın tampona kırmızı bi ara sürtmüştü. Tampon eger gövde rengindeyse gazınhiçbir zararı yok hemen çıkartır lekeleri. Siyah plastikse nasıl yapar bilmiyorum. ama siyah plastik içinde bir beze çokaz benzin döküp siliverin. gene çıkartır zararı da olmaz