Arkadaşlar...pazar günü bir benzin istasyonunda bir arkadaşımla merak ettiğimiz bu çizik kalemini bulduk ve rica ederek denemeye başladık.Fakat ne reklamlarında ne de yazılan çizilen reklamlarında yazdığı gibi çizikleri silmiyor...Tamamen yalan bir ürün. Para veripte sakın pişman olmayın vereceğiniz 40 lirayla 300km yol yapın daha iyi ))
sevgili arkadaşım ablamın düğünü münasebeti ile kırtasieden aldığımız metalik renk yazı kalemi ile birden aklıma tamponumdaki yara izi geldi.kalem ile tamponumu rötuşladım. inan çok güzel oldu. tam kapattımı hayır ama en azından sırıtmadı. hatta eranın direksiyon simidindeki hyundai logosunu bile boyadım süper oldu. bence metalik renk araban varsa denemelisin. en azından 5 lira
Bilgi için teşekkür ederiz. Hatırlatma : Başlık açmadan önce doğru yere açtığınızdan emin olun. Konuyu Tanışma bölümünden Sohbet bölümüne taşıdım.
bende zaten hiç inanmamışımdır. her şeye mucizevi ürün deniyor ama verdiğiniz örnekler gibi basit yöntemlerle göze batması engellenebilir.
inandırıcı gelmemişti zaten https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif ince çizikleri kapatmanın tek yolu var pasta cila...
ben 10 tl olanındna aldım kılcak çizikleri kapatttı sadece. ama genede çok yakından bakılınca görülüyor
derin olmayan cizikler için en ideali pasta dır pastadan sonra da cila süper oluyor denedim buradada paylaşmıştım sonuçlarını
Arkadaşlar Sonax'ın Çizik Kalemini Kullanmanızı Tavsiye ederim, Dilerseniz Cilali Çizik giderici setide mevcut içinde Rutuş kalemi ile beraber yıkmadan sonra uygulama yapıyorsunuz, Memnun kalacagınızı ümit ediyorum saygılarımla