Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Civic Yerine Elantra Style (otomatik)

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda Mete_han tarafından 10 Ekim 2016 tarihinde açılan konu

1. Mete_han

Mete_han Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    Metehan E. Özbey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Elimde pejo 308 var ama aracı alalı baya masraf ettim şanzımana bin tl harcadım. Akü, disk balatalar, vs derken 1-2de öyle gitti. Açıkcası şanzımanın ilerde revizyonluk duruma gelmesinden çekiniyorum (4-5 bin tl) Şunu anladık otomatik alınca sıfır alıp garanti süresinci huzurlu binmeli, garantisi dolunca bay bay demeli.

Civici ailecek çok beğendik ama lpgsiz otomatik elegance 81 bin tl! Bütçeyi fazlasıyla aşıyor. Elantraya bakayım dedim. Tipi bir önceki gibi iddialı değil silik geldi ancak aracın fiyatını görünce çok şaşırdım. Ama sokaklarda hiç göremiyorum. Ne kadar boş olursa olsun şuan piyasadaki en uygun sedan otomatik 63.500 TL fiyatıyla. Ben Hyundai Egea ile mukayase etmem. İ20 de aileye yetmez.
    + Sis farı, park sensörü, takılabiliyorsa çakmaklık ve jant ekleyince çokta bir eksiği kalmıyor. Jant sonrada alınabilir, pahalı olursa acil değil. Yakıtta lpg ile çözülür. Güvenlik test sonuçları da etkileyici.

Ekonomik bir çözüm gibi geldi bana. 5 yıl garantiyle iç rahatlığıyla binilir. Yalnız anlamıyorum sokaklarda az çok egea var ama elantra yok! Neden tutulmuyor? Herseye ragmen bu aracı tavsiye edermisiniz? Forumda otomatik style kullanıcıları varmi yeni elantra?

2. Muzzyy

Muzzyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    marka algısı. ha fiat çokmu iyi diyeceksiniz. aracı elden çıkarmaya gelince hangisi hızlı çıkar düşüncesinde sanırım insanımız. yoksa yeni elantra bence doğru bir seçim.

3. ozanoz93

ozanoz93 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    417
    Ad Soyad:
    ozan öz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    egea ile elantra kıyaslanamaz bile arkadaşım. emin olki elantradaki konfor yol tutuşunu egeada bulamazsın birak ben i20 almadan önce bütün araçları hemen hemen test ettim egea resmen motoru arabanın içindeydi uzun yola gitmeyi düşünemiyorum bile. ama şu tavsiyem olur size git hangi araba bütcene uygunsa arabaları test edip mutlaka al ve 2. si sakın yarı otomatik çift kavramalı araba alma honda hariç hondanın şanzimanlari iyidir.

4. Mete_han

Mete_han Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    Metehan E. Özbey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Eninde sonunda elimizden çıkaracağız çok mu değer kaybeder diye insan endişeleniyor. Pejolar öyle mesela ikinci elde eriyip gidiyor. Elantra da bir önceki kasaya nazaran uygun fiyata rağmen insanlar çok ilgisiz, pek talep görmüyor. Araba çıktı ama pek kimsenin umrunda değil. Sanırım insanlar ilk tipe bakıyor arabada.

5. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Elantra gayet mantıklı bir seçenek ancak ben 1.0ecotsi octavialarada bakın derim

Bu Sayfayı Paylaş