Herkese selamlar, Tatilde fındıktan ziyade detaya sarınca kuzen rengi matlaşmış 2010 civic i için yardım istedi, daha doğrusu attı anahtarı ne naparsan yap dedi :RpS_laugh: atas giresun bayisi tarkan abinin mekanda hallettim sağolsun. boya yeni olduğundan derin olan tek tük çiziğe pek ilişmedim, parlaklık ve yıkama çiziklerine odaklandım. yumuşak boya pek uğraştırmadı. atas dimer ile yıkama virtus 473 pasta+cutting sünger ped collinite 476s wax ile koruma bu tip sürtme çiziklerinin hepsi temizlendi finito kaputtan yansıma(akşam üzeri)
2 gün sonra sabah sanayide kuzenin dükkanın orda park halinde boncuklar bana bakarken çekmemek ayıp olurdu. 15 gün kaldım yağmurdan kafamı kaldırmadım desem yeri.
eline koluna emeğine sağlık başarılı bir çalışma olmuş,bende geçen hafta boyacı arkadaşıma 3M boya koruma cila attırdım 10 numara 5 yıldız oldu.
taş izleri derin çukurluk olduğundan pek gitmez ama daha az görünür hale geliyor, ufak tefek sürtme, boya transferi gibi izler tamamen yok oldu.
@koray2907 cilaların bazılarında yağmur kaydırıcı görevi var... ondan sanırsam Bu arada güzel olmuş ellerinize sağlık...