Merhaba arkadaşlar Citroen c3 1.2 manüel tavsiye edermisiniz ? İyi ve kötü yönleri nelerdir Bilen veya fikir sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse süper olur
2020 1.2 puretech feel s edition ,bir ara ihaleye çok düştü, bayağıda niyetlendim ama firsat olmadi alamadım... Yaklasik 140 bin civari satildilar
1.2 atmosferik diyorsanız bence tam şehir içi motoru. Ama sadece motor olarak.. Motor sesi şimdiki i20 aracıma kıyasla oldukça çok içeri geliyor. Boyut olarak 1 veya max 2 kişi kullanacaksanız gayet yeterli, ancak arkaya birileri (özellikle yetişkin) oturacaksa veya çocuk koltuğu filan olacaksa hiç bakmayın bile, bence sınıfındaki en dar araç (bunu çok net söyleyebilirim, ‘neredeyse’ güncel tüm b sınıfı araçları denedim) Motor (atmosferik olan) çekiş olarak fena değil, alt devirler biraz sakin, devir arttıkça kısa süreliğine canlanıyor. Yakıt olarak baya iyiydi, o konuda hakkını yiyemem. Tasarımını beğeniyorum, ki zaten testine de sırf bu yüzden gitmiştim ama dediğim gibi dışarıdan göründüğü gibi olmadığı kanısına vardım.