Selamlar herkkese, Değişik sitelerde araçların beynine bağlanıp arıza yada sensör bilgilerini gösteren cihazlar satılıyor. Bunlardan kullanan yada bilgisi olan var mı ? Yani kullanılabilir seylerse ikide bir saanayide falan uğraşmaya gerek kalmaz arasıra kendi kontrollerimizi yaparız. (örnek site deal extream)
Merhaba, turunculu olanlar genelde el yapımı ve ucuz, kesinlikle almamanızı öneririm. Mavi olanların geneli hong kong malı ve kalite olarak daha iyiler. Bu cihazlar sadece araç beyni ile iletişim kurabilir, abs, airbag, etacs gibi beyinlere bağlanmaz.
Ben turuncudan aldım Serdar Bey. dediklerinize bağlanmıyor ısı, km, gps, hata silme gibi zıvırtılar var km okuması araçtakinden farklı oluyor bilgilerinize. bluetooth ile bağlanması uzun sürüyor ayrıca.
KM farklı olur zaten, gösterge ve ecu aynı sensörden bilgi alıyor. Gösterge hata payı daha yüksek. Yanlış hatırlamıyorsam %2-3 gibi fark olmalı.
Serdar Bey obd cihazı takılı halde servise gittim. "Sürekli takılı bırakmayın" dediler. Cihazın bir zararı olur mu kısa ilei vadede?
Merhaba. Bende detayını şu an hatırlamadığım, ama siyah-turuncu renkli bluetoothlu cihaz var, bir kaç programı da var, programlardan tamamen olmasa da cihazdan gayet memnunum. Kia Magentis, Kia Cerato, Hyundai Accent, Sonata, bugüne kadar aleti bağlayıp hata kodu alabildiğim araçlar. Ben kendi adıma cihaz fiyat/fayda dengesinden son derece memnunum.
HyundaiClubTR.com forum kuralları 12. Ürün ve firmalarla ilgili tanıtım amaçlı başlıkları sadece forum üyesi kullanıcılar açabilir. Reklam amaçlı üye olan firma yetkililerinin forum yöneticilerinden izin almadanaçtığı başlıklarve yazılar silinir. Düzenleyen : Serdar
hyundai accent millenium 1,5 gl de ecu cihazı nerede yerini tarif edebilecek olan arkadaş varsa memnun olurum.