öncelikle yazım biraz uzun olucak herkezden özür dilerim. ama okursanız sevinirim.pazrtesi aracımı yetkili servise götürdümşikayetlerim vardı.1.yakıt sehir içi kayseri gibi bir sehide 10lt abartısız2.park sensürü takmıslardı arasıra kendikendine ötüyodu 3:dört camda langır lungur oynuyodu 4:aracımın dört kapısındanda sesler gelıyodu sikayetlerım bunlardı. 1:gelelım servisin dediklerine ve yaptıklarına yakıt için çok okadar yakmaz test yapalım dediler aracım 7500kmde hava filtrem dolmus .degısın dedım testte cıktık kendı ustaları surdu fulledık depoyu 25 km gıttık 25geldık 3,5lt benzın aldı yanı 100km de 7lt. adam normal dedi çıktı.ya havle dedik.2ark sensörümü deyişmişler adam torna vidayla sensorleri sökmüş tamponu halletmiş kısacası artı aynı olayı teyip cerçevemi deyişmişlerdi gösümüde zedelemişlerdi.3:camlara bakmadan normal dedı cıktılar dedımkı ben kac arabaya baktıysam böyle bi sallanma yok sen eraya bak abi dediler bende bakalım dedım baktık baska bi araca taş gibi 4: seslare gelince duymadılar yani kısacası benı hyundai adından tiksindirdiler dostlar arkadaslar dedımkı ben bu arabayı gözümden sakınıyorum siz bana bu aracı nasıl böyle teslim ediyorsunuz elinizi vicdanınıza koyun ha sensörü hallettler camlarıda yakıta gelınce 15000km yap gel dedıler bu nasıl zihniyet fabrika verilerini imkanı yok yakalayamazsın dediler böyle mantık olurmu neyse kusura bakmayın yazsam daha neler neler hyundai töbeeee yerimde olsanız ne yaparsınız akıl veren olursa sevinirim teşekkurler..
Geçmiş olsu öncelikle. Eğer camlardaki boşluğa normal deniyorsa servisteki başka Eraya bakın birlikte. Diğer bir hususta bir dahaki sefere başka servise gidin. Eğer hava filtreniz dolmuşsa bakım için gittiğinizde bir tanede yedek isteyin kendinizde değiştirirsiniz... Ben öyle yaptım örneğin.
Abi başka servis varsa oraya gidip bu servisin yaptığı terbiyesizliği anlat veya bu servisin müdürüyle görüş araçlarımızın 5 yıl garantisi var ...Benimde camlardan ses geliyodu götürdüm bişey sııktılar camlara hallettiler ...Ben gidip sıkıntıları yazdrııyorum onlarda hallediyo garantimiz var ...Ucuzda olsa Az para vermedik bu arabalara
mehmet hocam öncelikle geçmiş olsun.. yine ilgisiz bir servisörneğikarşımızda işte..son zamanlarda servis şikayetlerinin örnekleri çoğalmaya başladı bizimde başımıza gelse ne yaparız bilmiyorum... geçmiş olsun...
Üstadım ilk önce birazcık sakinleşin belki size gösterilen tavırlar hoşunuza gitmedi belkide yaptıkları şeyler ve söyledikleri çözümleri beğenmediniz. Öncelikle aracınız oldukça yeni galiba kaç km'de? Yeni araçlar belli km dolana kadar normalden daha fazla yakıt tüketirler size de bunu söylemiş olabilirler. Ayrıca testteki 7lt. pek de fena görünmüyor. Park sensörü konusunda biraz hoyrat çalışmışlar anladığım kadarıyla ve sizde haliyle titizsiniz burada haklısınız. Camlar konusunda da keza öyle anladığım kadarıyla o serviste sizinle gerektiği şekilde ilgilenilmemiş. İmkan varsa başka bir servise gösterirsiniz. Aracınızdan ve markadan tiksinmenize gerek yok derim çünkü diğer araçlarda da buna benzer daha birçok sıkıntılar mevcut.
100km de 7lt. adam normal dedi çıktı.ya havle dedik.. Neden, siz kaç bekliyordunuz, bu rakam şehir içi için ideal bir rakam.....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif yakıta gelınce 15000km yap gel dedıler bu nasıl zihniyet fabrika verilerini imkanı yok yakalayamazsın dediler Bu da gayet doğal bir şey, bunu forumda defalarca yazdık.. fabrika verilerini imkanı yok yakalayamazsın dediler Bu da doğru... Problemlerinizin giderildiğini de yazmışsınız.........https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
2 yıl Kayseri'de yaşadım.Kayseri Gürpınar işinde iyidir.Gayet de ilgililerdir.Eğer sorununu onlar çözememişlerse hiç bir servis çözemez.Bir de bizi düşünün Diyarbakır ve civarı içler acısı.
bende gürpınarda hallettiririm işlerimi en ufak birşey olsa hemen giderim ama çok iyi ilgilenirler sıkıntımıda çözerler bir güzelde arabamı yıkar verirler.
öncelikle hepiniz sagolun 1.kayseride servis seceneyi yok 2.coskun hocam 7lt şehir içi deyil şehir içi olsa göbek atarım adamların alnından öperim ben şehir içi 10lt yakıyo demiştim servis çok dedi test yaptık uzun yol kendi ustaları sürdü 90 nı geçmedi . saygılar
bu kadar fanatik olmayın coskun bey giderilen arıza kendi bozdukları arıza tanponu görseydiniz emiynim bana hak verirdiniz
şikayetleriniz konusunda haklısınızdır, servis şikayetleriyle ilgili bi başlığımız vardı, şikayetler ilgili yerlere iletiliyordu, coşkun hocam gereğini yapacaktır mutlaka.
Merhaba foruma yeni katıldım ama şikayeti olan arkadaşıma katılmamak işten değil. Şöyleki Hyundai servislerin tamamında bir boş vermişlik var sebebi ise araçların çok olması ve servislerin talebe cevap verememesi.Bu da en nihayetinde para verip aldığınız ve hayatınızı emanet ettiğiniz bir olgu için göz ardı edilmemesi gereken bir husus olduğu kanaatindeyim.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
bende bu yoruma katilmiyorum... ne zaman servise isim dusse 10 dk icerisinde problemimle ilgilenilmistir.. herhangi bir sikintida yasamadim...
Aynı şey benim içinde geçerli, şimdiye kadar Uçar servisle çalıştım, problem yaşamadım, demek'ki çalışılacak servisi iyi seçmek gerekiyor...