@Köksal kardeş yardımına ihtiyacım var. fotoğraftaki ürünü sanayiden boya satan bir yerden aldım kalitesi nasıldır bilgin var mı? daha önce bu gibi işlerle hiç uğraşmadım nasıl yapmam lazım yardımcı olabilir misin?
Geçen hafta bende metro den sıvı bir cila aldım pek itibar etmem aslında bu sıvı cila işine ama alma amacım aracın camların da kullanmak idi. Deneme amaçlı aracın kaputun da kullandım süper ya büyük kolaylık sadece aracın dışının tozunu pisini almak için ayrılan zaman içinde aracı komple cilalamış oluyorsun. Yılda en az 4 kere araca cila atarım. Değişim ürünler kullandım ama sıvı cila denen ürünler bence büyük bir kolaylık. Zahmetsiz yorulmadan ve hızlı bir şekilde araç parlıyor daha ne olsun
üzerinde wax yazıyor sana sormak istediğim arabaya sürmeden önce yapmam gereken bişeyler veya dikkat etmem gereken bişeyler var mı
G3 ün cilasıda çıkmış demek ki, normal cilalar gibi uygulanabilir. Aracı güzelce yıkayıp kurulayın, yumuşak sünger ped ile incecik yayıp, 5-10 dk sonra(beyaz puslu hale gelir) mf bezle dairesel hareketlerle silin. Güneş altında ve kaporta sıcak iken uygulamayın.
Benim farecladan anladığım, g3 kategorisi altında tüm ürünleri sunuyor, ağır aşındırıcı, hare giderici, cila vs diyorum bi denemelik alsam mı diye, geçen akman boyaya gitmiştim boya almak için, raftaki polishleri görünce g3 var mı dedim, yokmuş allahtan