Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ÇIKARIM SENLE HER YOLA :) RENAULT 12 TOROS

'Diğer Modeller' forumunda zeropoint tarafından 2 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    araç ve resimler bana ait. traktörün gittiği her yerden geçer yeterki altı yere oturmasın :)

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

16 yıldır bende araç.herhalde benle beraber hurdaya da gidecek emektar. manevi değeri büyük ehliyetimi de bu araçta aldım.

2. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    Maşallah servis bakımlıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley12.gif galiba çok diri duruyor. Allah yere oturtmayı nasib etmesin. Her daim çalışşsın.

3. rdmaksl

rdmaksl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mşllh,

4. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Masallah. Benim kult arabamdir, birgun nasip olur insallah...

5. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    araç hala diri fakat altı çürüdü. 2000 temiz birşey bulursam kışa doğru yenileyeceğim inşallah.

6. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    aslında arazi için kangoo lar ilgimi çekiyor ama hidrolik direksiyon ve beyin li olması düşündürüyor. bunların sadece klima olupta hidrolik direksiyonsuz ve beyinsiz( :) ) olanı var mıdır kangoo olarak. malum benim kullanmamla araç çok yıpranıyor. beyin 1000 tl hd kutusu 1000 tl masrafla uğraşmak istemiyorum. camlar elektrikli olmasa bile olur.

7. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kangoo yerine ya da 2000 toros yerine üstüne biraz daha koyup eski model bir 4x4 alınabilir. Madem arazi de kullanılıyor fena da bir alternatif olmaz.

8. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    3 ayda bir alttakım yenilemeye giriyorum malum masraflı oluyor.

9. arizek

arizek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kayınpederimde de 77 model bi renault var.. aracı gördüğümde "bu sokağı çıkana kadar dökülür" dedim ama içine binip yola çıkınca anladım ki görünüşe aldanmıycakmışsın..
    o dağ yollarında nasıl gittiğini gözümle görmesem inanmazdım.. o da sizin gibi ehliyetini o araçla almış.. 20 seneden fazladır da o aracı kullanıyomuş..

kırsal kesimde kullanmak için biçilmiş kaftan.. değiştirdiğinizde inşallah kendini aratmaz..
    kazasız belasız kullanın.. maşallah..

10. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    yeni konu açmayayım arkadaşlar. 2000-2005 benzinli kangoo hakkında bilgisi olan var mı?

mesela benim arazide sert araç kullanmamla alt takım malum çok kısa sürede pert oluyor. 150-200 tl ye alt takımı toplatıyorum toros ta. bu kangoo da kaça maloluyor?

toros ta hidrolik direksiyon yok malum geçenlerde direksiyon kutusu patladı. 120 tl kutu + 30 tl takması 150 tl ye çıktım işin içinden. kangoo da hd kutusu giderse kaça patlar. tamiri mümkünmü, çıkması varmıdır. hd kutusu hor kullanımda mı pert olur yoksa zamana mı bağlı?

birde önemli bir masraf kısmı kangoo da beyin var. beyin sanırım 1000 tl civarı olması lazım. beyin nasıl bozulur. hor kullanmakla alakası varmıdır. çıkma parça yada onarım mümkünmü. çıkması ne kadar?

geçen sağ arka amortisör patladı 40 tl amortisör + 20 tl (bana özel takma parası ) 60 tl harcadım. şimdi de sağ ön amortisör patladı. bir kaç güne yaptıracağım 100 tl civarı olması lazım ön amortisörler. kangoo da kaça mal oluyor?

dizel düşünmüyorum. benzin+lpg düşünüyorum. eskiden beri burada ustalar benzinli motorların daha sorunsuz olduğunu söylüyor. getz i de dizel alacak param olduğu halde 10 yıl binmek için benzinli tercih ettim. seneye de lpg taktıracağım.

yani özetle toros ta hor kullanımla beraber oluşan masraflar kangoo da nasıl olur?

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Düzenleyen : zeropoint

Bu Sayfayı Paylaş