Herkeze iyi forumlar; Bu akşam cam açık gittim bi süre lastikten cik cik ses gelio sağ taraftan gelio yokuş aşağı inerken ses artıyor sanki lastiğe bişey sürtüomuş gibi ses çıkıo ama sürtmüo tücrübesi olan yazabilirmi yoksa yarın servise gitcem.
Lastiğin dişleri arasına küçük taş kaçmıştır veya yapışkan bi maddenin üstünden geçmişsinizdir.Olabilirmi? Düzenleyen : Cephun
eğer lastikten değilse motor zincirine baktırmanı tavsiye ederim aynı şekilde benim başıma geldi ve garantiden motor indi
Ben garanti ediyorum, lastiğin arasına bir taş girmiştir. O taşlar öyle bişi ki ses adamı uyuz eder. önceden kenera cekip taş arardım, bulamazdım. sonra ögrendim işi, lastikler ısınıca kendişiğinden dusuyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
Benim Getz'de de var aynı ses, lastikçiye gittim "abi bu lastiklerin işi bitmiş" dedi.Sizin de lastikler öyledir muhtemelen, "beni değiştir" diye bağırıyor işte.
Hımm demek ki bu yaz sık sık arka sağ lastikten duyduğum ses o sinir olduğum minik mıcır taşlarındanmış. Zira bir kaç kez köy yollarına girdim ve çok sayıda taş sıkışmıştı lastiklere.