Arkadaşlar bu sabah dikiz aynasının oradan başlayan bir çizik fark ettim. işlerimin aciliyetinden camcıya gidip çizdiremedim ilk başta sonrasında çatlak uzadı gitti camcıda çizemedi çatlagı oda deneme sırasında uzattı kısacası yumurtam çatladı. ön cam değiştirmek kaça mal olur arkadaşlar ve neye dikkat etmeliyim. hani renkli falan olanları varmı
Kasko yok arkadaşlar. sanayide bir kaç yeri aradım 190 ile 140 arasında fiyat aldım. artık yarın gidip değiştiririm inşallah.
benim yumurtada cam çatlağı vardı aldığımda sonradan benimde oldu ortadan sola kadar değiştirmedik o şekilde satmıştık
bende önceden 2 aracımın camını kendim hatayla çatlatmıştım.. alacağınız camın markası ve işçiliği iyi olan yere yaptırın, basit gibi görünüyor ama ön cam işçiliği oldukça beceri isteyen bir iş.... işlem yarım günde bitiyor. 1 gün kadar bantla geziliyor..
birde yumurta kasaların ön camında üstte orjinal film var yeni alacağınız camda bu film olursa daha iyi olur orjinalliği bozulmaz
Cam degisti arkadaslar. 150 tl ye mal oldu fitili lastigi degisti komple. Yarali kus misali bantlar ile geziyorum simdilik.