Arkadaşlar arabam 2005 model 1.5 crdi admire. Aranızda hiç arabasına chip tuning yapan var mı.Bir sitede gördüm 119 euro yazıyordu bana uygun geldi eğer bu parçayı taktığımızda herhangi bir sorun çıkmıyorsa tabi.
http://www.racechip.de/index.php Sanki burada 5 dakika içinde takabilirsiniz diyor.Birkaç kablo ve de yazılımı değiştirecek bir yazılım var.Tabi yazılımı değiştirecek parça nereden takılıyor tam incelemedim ama çok kısa sürede takabiliyorsunuz diyo sanki.
Bunlar kandırmaca. Chip Tuning ile alakası yok. Cihazın yaptığı şey Comman Rail sistemine ait Rail hat basınç sensörü üzerinden araç beynine o anki hat basınç bilgisini düşük göstermek ve bu sayede enjektörlerin yakıt püskürme sürelerini uzatarak patlama odasına fazladan yakıt atmaktır. Sensör üzerine bir elektronikçiden alacağınız 10 kuruşluk potans ile aynı şeyi sizde yapabilirsiniz. Böyle şeylere girmeyin. Forumda chip tuning ile uğraşan profesyonel arkadaşlar var. Biraz daha fazla verip chip tuning yaptırmanızı tavsiye ederim.
Chiptuning ile ilgisi yok bu cihazların. Serdarçavuşoglu gerekli bilgiyi ve cihazın nasıl işledigini vermiş zaten. Chip tuning ile aracınızda hem daha saglıklı hemde daha fazla güç alırsınız kendi araçlarımızda var ve sorunsuz kullanıyoruz birçok aracada yaptık sorun yaşayan dizel araç şu ana kadar olmadı. ve şu anda 21 aralık 20 ocak arasında hyundai modelleride dahil olmak üzere birçok markada indirim var. Hyundaiclubtr üyeleri için 250 eurodan yapabiliyoruz işlemi. Normal ücreti 350 euro.