Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

CHİP TUNİNG

'Getz Forum - Club' forumunda amedya tarafından 21 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. amedya

amedya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aranızda chip tuning yaptıran varmı?yaklaşık 2 haftadır nette arastırıyorum..ve anladığım kadarıyla iyi gibi geldi bana..yaptıran arkadaşlar varsa ki umarım vardır tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim..tesekkürler...

2. Misafir

Misafir Guest

yapan bi arkadaş vardı yardımcı olacaktır size bilgi verir.bir arkadaşım yaptırmıştı 23bg ilk üretim getz e 100bg civarı olmuştu bir tane de 110luk full dizel e vardı yaptıran o da 127hp almıştı dyno ölçümünde

3. Misafir

Misafir Guest

eğer yaptıracaksanız yardımcı olayım burak_cevik_@hotmail.com
    biz yapıyoruz istanbulda..

4. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    benzinli 145 ps lik bir arabadan ortalama ne kadar verim alabiliriz ortalama fiyat nedir

5. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Merhabalar daha önce uygulamalarımız oldu bu araca ve 110hp net güç alınabiliyor araçtan.. istanbul maltepede yerimiz özelden ulaşırsanız daha cabuk cevap verebilirim.. Ve düzgün bir firma ve işinin arkasında duran bir firma olmadan asla bu işi yaptırmayın derim.. 200 lira fazla verirsiniz başınız agrımaz bu işler kolay işler degil gerçekten ciddi sorun alabilirsiniz başınıza.. can_bsl@hotmail.com benim kendi msn adresim bu.. yardımcı olurum size.. Keyifli forumlar

Bu Sayfayı Paylaş