Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

chip tuning ?

'Getz Forum - Club' forumunda tahsins tarafından 15 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. tahsins

tahsins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar benim getzi 110 beygire yükseltmek istiyorum. forumun getz kısmında chip diye arattım fakat işe yarar birşeyler bulamadım. bizim 4 silindir dizel getzlerde 88 beygir ve 110 beygir olan motor seçenekleri var bildiğim kadariyle. benimki 88 beygir olanından. aslında ben performansından memnunum. yakıt tüketiminden de eh işte memnunum.
    ilk sorum 88 beygir satılan getz ile 110 beygir satılan getz arasında donanımsal bir fark var mıdır ? ikincisi chip tuning yada yazılımsal mı yapılır bu işlem ? yani beygir yükseltme işlemi nasıl yapılır ??
    saygılar herkese

2. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Forumda bu konularla ilgili ve daha fazla bilgi istemediginiz kadar var. Arama motorunu kullanarak arama yapın, lütfen.

3. tahsins

tahsins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    getz deki bu 88 beygirlik motor hiçbir hyundai modelinde yok. o yüzden burada sordum. ayrıca forumda getz başlığına yazan hiçbir başlıkta düzgün bir bilgi yok. diğer başlıklarda aramadım elbet.

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    benim bildiğim ikiside aynı motor, sadece yazılım veya turbo basıncı farkı var, ama ne fark olduğunuda bilmiyorum açıkçası
    chip işi yapan arkadaşlar yardımcı olacaktır

5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Yukarda arama motoru var. orada forumda genel arama yaparsanız 88gb ile 110 bg nin farkı olup olmadıgını, 88 bg lik motora chip uygulandıgında nasıl bir etki sagladıgı. Bu motorların aynı olmasına ragemn 110luk chipten sonra 140lara cıkarken 88lik niye 110la cıkıyor vb soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş