Merhabalar, 2006 Model 2000 CC. VGT Santa Fe aracım için Chip uygulaması yaptırmayı düşünüyorum. Öncelikli beklentim yakıtı düşürmek adına etkileri olacak. Performans beklentim ise ikinci sırada; keza sürüş alışkanlığım gereği bu konuda ciddi bir beklentim yok. Chip uygulamalarının motora zarar verdiği yönünde bir çok söylenti var. Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar paylaşabilirlerse çok memnun olurum.
merhaba, linkten yorumları okuyabilirsiniz. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/2005-santafe-2-0-crdi-chip-tuning.25861/
rica ederim, diğer konularda merak ettiklerinizin falzasını linkten bulabilirsiniz. http://www.kiaclubtr.com/threads/chip-tuning-hakkında-sorular.2967/
2.0 crdi 150 HP DPF motorlu sonata aracıma mart ayında serdar bey yazılım attı. Araçta DPF oldugundan ve sökmek istemediğimden soft yazılım atıldı şuan 170 hp civarında. Yakıt olarak en son burdur a gidip geldim. 5.0 ile gittim 6.0 ile geldim ama gelirken epey hızlıdım. Şehir içi şuan tamamı şehir içi ve -5 derecelerde 10 litre tüketim var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
maşallah Murat abi ne gidiyor makine uzaması çok iyi vergi ve yakıt dezavantajı olmasa sonatalara bayılıyorum..
Zorlamadım pek zaten dip gaz yapsaydım vites düşürürdü ilk etapta. Yüksek hızlarda pek işim yok konfor bana yetiyor. Bu arada araç 200+ hızlarda bile sessiz ce titreşimsiz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet. 3 kmlik toplam 15 km mesafe günlük. Eşim sabah işe gidiyor. İşten annemlere gidiyor. Oradan eve geliyor gece çocugu geri bırakıyoruz. Böyle saçma bir düzergahta tüketim epey ideal bizim için. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim araç 218.000 kmde . Stock hali 75 HP şu an 130 HP civarlarında. Turbom yetmediği için üstüne çıkamıyoruz , Şimdi Turbonun Pallerini büyütüp biraz daha güç alacam Bir problem olsa benim araca çokta olurduki 280 HP lerde yürüyenleri var
Bu sene yıl bazında alt dilime girecek. İnşallah az cergi vericem Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi