arkadaşlar selamün aleykümmm aracımız 2008 model hyundai accent era 1.4 select modeli 8 haziranda atiker sıralı lpg sistemi taktırdık ve şırnak cizrden yola çıktık senelik izin için karabük-izmir-aydın-didim-kuşadası vs tip yerleri tatilimsi bişeyler yaptıkkkk ve artık geri dönme zamanı geldi malesef şırnakyolllarına düşecezzz yani 1600 küsur kilometereee yapçez aracın motor arıza lambası yandıııı ve hala yanıyorrrr şimdi salı günü yeniden yola çıkıyoruz ve sizce yeniden atiker servise gösterip gene motor arıza lamba ışığını söndürtmelimyim.... kendi çapımda ufak araştırmlaarrımda herkes opet ten kaynaklanıyor diyor zengin--fakir karışımından kaynaklanıyor diyorlarrr buda belkide çok fazla anlamadığımız için bana saçma geliyorrr neyse benim için bilgisi olan ve yardımcı olmak istiyenlerden bir zahmet mesajlarınızı bekliyorummmm lütfen yardımcı olursanız sevinirimmmm hepinie teşekür ediyorummmm
atiker servisine gidip meme çaplarını 1.8 olanla değiştirin muhtemelen 2.0 takmışlar aynı sorun benim başımada geldi 2500 km dir yanmıyor gazı nerden alırsam alıyım
bilgi için teşekür eederim gidince değiştirtireyim inşallah bir daha yanmaz gee bilgi veririm saolunnnn.....