2001 Lx lerde fabrikasyon olarak ekranda hangi isiklar olmasi lazim..gunes gosterge paneline vurdugu zaman bircok simge görünüyor ama araba calistiginda sadece 4 tane isik yaniyor..sizdede boylemi hangi isiklar yaniyor araba calisirken.. 1.3 Lx.. bende yanan ışıklar immobilizer akü yağ ve el freni ışıkları. ..
check lambası bende de yanmıyor bilgisayara bağlandığında bir çok hata var ama check lambası bugune kadar hiç yanmadı problem var o zaman.
Bazı 2001 model accentlerde malesef check ışığı konmamış benimkide 2001 model ışk yanmıyodu göstergeyi söktüm check ışığının ve emniyet kemeri ışığının olduğu yerler boş ampullerin duyları bile takılmamış ayrıca motor yanındaki sigorta tablasındaki check yazan yedeki sigortada yeride boş zaten sigorta takılsa bile panonun içinden ayakların takıldığı bağlantı daği çekilmemiş.Servise sordum 2001 modellerin bazılarına arıza ışığının tesisatının yapılmadığını söyledi.
Bugün tekrar göstergeyi söktüm chek ışıhının gösterge üstündeki yolu takip ettim kablonun bağlı olduğunu farkettim ancak ampul nedense takılmamış üstelik altından bant yapıştırılmış chk.ışığıyla emninetkemeri ikaz ışğı birtek onlarda ampul yok altındanda bant yapıştırmışlar emninetkemeri ikaz ışğının tesisatı çekilmemiş kablo gelmiyor fakat chk.ışığı çalışıyor arkadaşlar yapıştıdıkları bantı söktüm hemen yanındaki od off yazan yerdeki ampulu söküp chk yerine taktım chk işığı aktifleşti.daha önce sevis bana tesisatı cekili değil demişti niye öyle dediler ve neden oraya ampul takmamışlar anlamışdeğilim.ışıkda normal birşekilde çalışıyor kontağı açınca yanıyor motor çalışınca sönüyor çalışma şekli bu değilmi zaten.
Usenmedim gittim göstergesi soktum chekin yazan yerde bant vardı soktum başka bi ampul taktım oraya yandı ama emniyet kemeri tesisatı bağlı olmadığı için o yanmiyor. Sokmuş toplamadim yarın led alıp takacam