Konuya uygun başlık ve daha okunaklı ( harfleri yutmadan ve yerlerini değiştirmeden ) yazarsanız seviniriz ... Araç çalıştığına göre bir aciliyeti yok gibihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
arkadaslar 2006 accent crdi 1.5 war bende dizel yani. az once mazot bitti we yolda kaldım birkaç defa zorladım ama calısmadı ondan sonra bi arkadasa soledim mazot getirdi 10tl lik mazot koydum we araba calıstı yalnız suan check ısıgı yanmaya basladı sonmuyor, neden kaynaklanabilir lütfen acil olarak yardım arkadaslar lütfennnn (
mazot bitince biraz zorladımm acaba calısırmı az bişide olsa gotururmu die we oncesinde mazotunun biticeğini dusunmedim we vurdurmaya kalktım 2 defa salaklık yapıp :S bunlardan oturu bi arıza olmus olabilirmi boyle bi nedenden dolayı yanıo olabilirmi :S
mazotu koyduktan sonra hemen marş almadı sadece o kadar 3. defa kontaga bastıgımda calıstı sonradan biraz gittim we check ışığının yandıgını fark ettim yani suan anlayamadıgım konu mazot bitti diemi bole oldu yoksa mazot bahane bi arıza mı olustu sizce ne olabilir bole bişi ile karsılasan arkadaslar oldumu hiç
yardımcı olabilicek kimse yokmu arkadaslar ? we konuyu accent bolumune tasıyabilirmiyiz era deil araç eski yerine alalım konuyu sizlere zahmet lütfen ?
hiç bir problem yoktu sadece check ışığı yandı dediğim gibi mazot bitti zorladım calısmadı vurdurdum falan sonradan anladım zaten bittiğini 10tl ekledim calıstırdım sora ewe geldim gelirken farkettim ısıgın yandıgını. ama suan ısık sondu onuda anlatayım bir alakası olabilirmi sizde bi yorumunuzu alayım. 10dk once tekrardan bakayım bi dedim yine yanıo yagına baktım normal suyuna baktım yarının biraz altına inmiş suyunu tamamen fulledim we silgeç suyuda yarının altına inmiş onuda fulledim we tekrar calıstırdım we ısık sondu 1 tur attım ısık yanmadı hiç kapının onune cektim arabayı 3-4 defa istop edip tekrar calıstırdım ısık yanmadı yani eski hakine dondu tabi sabah işe giderken bakıcam inş yanmaz tekrardan. bu sorun suların azalmasından dolayı olabilirmi acaba arkadaslar yani suyun bitmesi bu ısıgı yakmaya yeterli bi sebep mi ?
Sanmıyorum, bence mazot bittiği için yandı, yani depo içi mazot otomatiği mazot çekemeyince hata göstermiş olabilir, bunu ışık yanarken hi-scan'e bağlayıp bakmak lazımdı, ama şuan ışık söndüğüne göre sorun yok, için rahat olsun, bence yinede müsait zamanında bir servise uğrayıp aracını hi-scan cihazına bağlat, tedbirini al takdiri Allaha bırak geçmiş olsun.
mazottan diosun ama mazot koyduktan sonra yandı hep we sonmedi yaklasık 5km geldim ama sonmedi ewde istop ettim calıstırdım ama yine sonmedi en sonunda suları doldurdum we sonduu offf inş yanmaz tekrardan yaaa :S
Konunuz Accent (Admire) grubuna tekrar alındı. Yakıtınız KIRSAL yakıt olmadığı müddetçe sorun olmaz! Check Lambasını yanması; Verdiğiniz bilgi doğrultusunda Depodaki tüm pisliği alma ihtimaliniz yüksek. Şahsi fikrim lamba sönmüş olsada ! 1. Enjektörler / Kontrol 2. Depo Filtresi / Temizlik / Gerekiyorsa değişim olmalı. 3. motor yakıt filtresi / Temizlik / Gerekiyorsa değişim olmalı. 4. mazot filtreleri kontrol / Temizlik / Gerekiyorsa değişim olmalı. Her zaman belirtiyoruz. Depo hiç bir zaman dibine kadar süzülmemeli!
benimde başıma böyle bir olay gelmişti. Mazot tam bitmek üzereyken yakıt aldım sonrasında motor arıza lambası yandı. Ertesi gün servise götürdüm problem olmadığını eğer mazot bitmeye yakın veya bittikten sonra yakıt alırsanız olabilecek birşey dediler.
sanırım werdiğin bilgiler çok doğru Ogun. katılıorum sana daha oncede soylenmişti bu bana depo dibine kadar bitirilmemeli die bu bana ders oldu bundan sonra ceyrek depo benzinin altına indiği gibi doldurucam dediğin kontrolleride yapıcam biran once çok saolun
+1... Forumumuz her ne kadar sanal bir ortam olsa da toplumsal kurallarımız burada da geçerlidir unutmayalım. Büyüklerimize saygı ve hürmet konusuna dikkat lütfen !!!
hayır yani anlamadım bu tepkiyi ben bunu fark etsem zaten oyle bişi yapmam yersiz tepkiler gosterip germeyin ortamı guselce arkadasım bole bole sanırım gormedin abimizin yaşı 41 diebilirsiniz ne oluor yani laf sokarmış gibi sizden 20 yaş büyük birine ismi ile mi hitap edersiniz falan(sardarçavuşoğlu) ??? Ogün abi kusura bakma yaşını fark etmedim o yusden bole bi yersizlik oldu umarım bu kardesine alınmamısındır hatasından dolayı. saygılar... mustafa bey sizde haklısınız uzgunum fark etmeden bi hitapda bulundum özgür abiye daha dikkatli olmam gerekirdi uyarınız için tşk ederim. Düzenleyen : taybor
bensizin istediğiniz gibi soru sormak zorunda değilim. gayet kibarca sordum, kalkmış birde bana tepki gösteriyorsunuz. hem suçlu hem güçlüsünüz.