<table id="main" ="arka_sayfa" width="100%" height="100%"><t><tr><td valign="top"> <table id="Table1" width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t><tr> <td> <table id="table8" width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t><tr> <td width="20" ="../OzelResimler/ok.gif" height="22"></td> <td width="5"></td> <td ="../OzelResimler/2x22_ciz.gif"> Sık Sorulan Sorular </td> </tr> </t></table> </td> </tr> <tr> <td></td> </tr> <tr> <td> </td> </tr> <tr> <td></td> </tr> <tr> <td colspan="2"> Aracıma CD Changer taktırmak istiyorum. Bu işlemi nasıl ve nerede yaptırabilirim? - Hyundai' nin önerdiği orijinal CD Changer’ları kullanırsanız, aracınız garanti kapsamından çıkmaz. Ayrıca; daha sağlıklı çalışması açısından da bu çok önemlidir. Orijinal CD Changer’ları yetkili servislerimizde taktırabilirsiniz. Baskı balatalarımın daha uzun ömürlü olması için ne yapabilirim? - Baskı balataları sürtünmeyle birlikte zaman içinde aşınan parçalardır. Bu parçaların daha uzun ömürlü olması için, aracınızı mümkün olduğunca yarım debriyaj kullanmamaya ve dik rampalarda el freni ile kaldırmaya dikkat ediniz. Bakım, işçilik ve parça fiyatları neye göre belirleniyor? - Parça ve işçilik fiyatları diğer ithal araçların yedek parça ve işçilik fiyatları ile Hyundai’nin standartları baz alınarak düzenlenmektedir. Ayrıca; yetkili servislerin size sunduğu hizmet ve yedek parçaların garantisi bulunmaktadır. Solventli yakıtın aracımda hasara yol açmaması için ne yapabilirim? - Yakıtınızı aldığınız yerden fatura almaya ve kesinlikle kaçak yakıt kullanmamaya dikkat ediniz. Aracımı hangi aralıklarla servise götürmeliyim? -Hyundai marka tüm binek ve ticari araçların bakım periyodu 10bin km, ticari araçların yağ değişim periyodu 5bin km' dir. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen aracınızla birlikte verilen kullanma kılavuzunu inceleyiniz. Servisler arasındaki İşçilik-Yedek Parça Fiyat farklarının nedeni nedir? - İlgili kanun, yönetmelik ve tüzükler gereği üretici firmalar dağıtım ve servis ağı içerisindeki firmalara fiyat uygulamaları konusunda herhangi bir yaptırımda bulunamamaktadır. Yalnız tavsiyede bulunabilirler. Hyundai'nin en büyük plazalarından biri olan Kaynak Hyundai Plaza işçilik ve orijinal yedek parçada müşterilerine en uygun fiyatları uygulamaktadır. Araç içinde cep telefonu kullanımı sakıncalı mıdır? - Araç içinde cep telefonu kullanmak aractaki ABS, Motor İşletim Sistemi vb. elektronik sistemleri etkileyebilir . Ayrıca seyir halinde cep telefonu kullanmak trafik kurallarına da aykırıdır. Bu nedenle araç içerisinde cep telefonunuzu araç kiti ile kullanmanızı tavsiye ederiz. Aracıma LPG sistemi monte ettirmek istiyorum, problem yaratabilir mi? - Aracınıza LPG sistemi monte ettirmeniz halinde aracınız garanti kapsamı dışında kalacaktır. <f
Paylaşım içn sağolun. Ama neden hep Hyundai Kaynak Plaza öne sürülüyor onu anlayamadım. Eğer her parça ve işçilikte Kaynak Plaza makul fiyatı vermiyorsa asılsızlıktan öteye gitmez sanırım...
Benim bildiğim solvent şu bildiğimiz silikonların bazılarının içinde bulunur.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
cd changer durmadan cd değiştirmek yerine geliştirilmiş genelde bagaja yerleştirilen ve 12 cdye kadar alabilen müzik sisteminin bi parçasıdır... cdleri çıkarıp takmadan teybinizden değiştirebiliyosunuz rahatlıkla... cdler arası geçiş... yanlışım varsa düzeltilsin....
doğru demişsinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif ama bence cd changer ın modası geçti çünkü artık usb girişli vs ana üniteler mevcut.