Öncelikle Selamın Aleyküm beyler, abiler ben çelik jant taktırmayı düşünüyorum lastiklerle beraber lastikleri buldum uzun araştırmalarım sonucu Petlas Velox Sport Pt741 (Uhp) almaya karar verdim ancak jant konusunda ne tür jantlar seçmeliyim kararsızım Kormetali tavsiye edermisiniz veya başka bir alternatif olarak ne önerirsiniz aracım Accent Era Select Vgt crdi 1.5 (2007) İyi günler.
Vossen jant da tavsiye ederim. Birde alininyun alaşım jantlar daha hafif oluyormuş... Bende araştırıyom fiat bis için...
Kormetal yerli üretim kalite olarak ta kötü bir yorum duymadım. 3 sene kullandım sonrasında aracı satıldı. Üstünde gitti. Dj markası da aynı fabrikanın diye duymuştum. Ama tam emin degilim. LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir seneyi geçti kormetal kullanıyorum 14 jant memnunum bi problem olmadı.bakıyorum araçlara 5 araçtan ikisi kormetal
Vossen Cvt jant çarptı gözüme sen dedikten sonra çok beğendim benim arabada duruş şeklinide buldum janlarıda beğenirsen sende bunlardan bak bence
Kullanıyorum memnunum diyosun eyvallah. O kadar varmı ya ben 1 kere denk geldim sadece oda belki genelde KM logosunu değiştiriyorlarmış arabanın logosunu koyuyorlarmış ondan heralde
Ben bu jantı önceki Pejo 307 aracımda kullandım. Bu jantlar çok güzel ve aracı inan gösteriyor, açıkçası benim o aracı jantları sattırdı... Nacizane tavsiye ederim. Fiat bise jant bakarken ben ağırlık ve aliminyum alaşımına bakmak zorundayım ayrıca ofset değeri önemli.. Zira Bis motoru küçük aracın performansına eksi değer vermesin ve lastikleri 135 genişliğinde o yüzden benim jant aralığım dar
KM jantın iyiliğini jant&lastikçinin yorumundan biliyorum.. Jant takası için gittiğimde "Oo Kormetal'i her türlü alırım" yapıp iyi fiyata almıştı.. Jantlarda 15" bu janttan'dı (içi siyah olan) http://jant.kormetal.com/jantdetay.aspx?wheelid=70 Bunların modası geçmeye başladı artık vossen tarzı jantlar tutuluyor. Kormetal'de vossen tarzı güzel jantlar yapmış.. http://jant.kormetal.com/jantdetay.aspx?wheelid=121 KM'nin Vossen tarzı jantlarından tavsiye ederim
evet vossen güzel duruyor ama birde porsche jantına bakmakta fayda var eraya genelde 5 kol ve benzeri tarzda jantlar iyi gidiyor
Bende beğendim, hem satarsam seninde dediğin gibi kolay sattırır insanlar herşeyden önce görsele önem veriyor Hmm anladım sonradan farkettim Bis yazmışsın. İnşallah gönlüne göre bi jant bulursun biraz zor gibi sanki ama allah kolaylık versin
güzel jantmış senin sattığında ama dediğin gibi abi modası geçiyor yavaştan kormetal bile vossen tarzını taklit etmiş. Ben bu vossenleri kovaliyim uygun en uygun fiyatlısını aliyim en iyisi. Km nin vossen tarzı janları 7x16 boyutta bana 6.5x15 oluyor birtek