Arkadaşlar İnternette çelik jant fiyatlarına baktım fiyatı 150 -250 TL arası olanlar bunlar tek fiyatımı yoksa 4'lü takım fiyatımı ? Örnek : Kormetal KM376 S HILL 7x16 PCD 4x108 ET 30 Jant 61 376011 -- KARGO BEDAVA - Oto Aksesuar Birde çelik janta benzer jant kapakları var onlar hakkında bilgisi ve önerisi olan varmı ?
Tek fiyatidir 150 250 ye 4 jant olmaz 500 600 en asagiya jant yok jant kapagi janta benzemiyor kapak oldugu belli zaten HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çelik görünümlü jant kapağı hakkında ne düşünüyorsunuz. Görünüş olarak benzesin normal janta oranla daha şık göstersin yeter. Birde kaç İnç alacağız 13'inç mi ?
Sizin aracin 13 veya 14 sanirim 50 10 lira felan olmali 4 tanesi HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
500 TL civarı ödemeyi düşünüyorsanız tabiki jant alın. Ama o kadar vermeyi düşünmüyorsanız seçeneğiniz tabiki kapak. Çelik jant gibi görünün dediğiniz sanırım parlak kapaklar. Bir ara yani bundan önceki arabamda jant alana kadar kullandım. Sonuc itibari ile kapak yani Send for iPhone Five iOS7
Çelik jant gibi görünsün demekten kastım tabiki sonuçta kapak ama en azından normal kapaktan daha şık durabilir mi ?
Mesela bazı kapaklar var hacım çelik jant gibi güzel.. mesela bak link veriyim bir bak BTCar 15 Çelik Jant Görünümlü Kapak 4 'lü Set Jant 42,48 TL Sanalpazar.com'da 4380197
Kimi kapaklar Çelik jantlardan çok daha hos duruyor bazı araçlara.Sırf çelik jant olsun diye takılanlara bakıyorum da ne jant kapakları var o çelik jantlara on basar. Zevkinize ve aracınıza en çok hangi modeli yakıstırıyorsanız onda karar kılın. Mesela benim Çelik jantları beğenen de çıktı,orjinal jant kapaklarının çok daha güzel göründüğünü söyleyende.Tamamen kisilerin zevkine kalmıs bir durum.
Performa üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 900 TL Mağazadan satılık sıfır - 131095590 abi sendeki linkteki janta bakacağına al bunlara bak piyasayı düşürür seninkiler
Bu jantta piyasa dusurur kimse almaz arabayi ve balatanin diskin sogumasina engel temiz olmasinada. Buyuk yazi yazmak forum kurallarina gore yasak dikkatli olalim HTC One cihazımdan gönderildi
Önceliğiniz jant olsun.Ama bazı kapaklar ç.janttan daha güzel duruyor.Mesela Getzin (2006 üstü) Jant kapakları arabayı gösteriyor.Bulabilirseniz orijinal kapakta güzel durabilir.Bu arada orijinal sıfır kapaklar ç.janta yakın fiyat çekiyorlar.