Selam arkadaşlar. Bana Getz orijinal aliminyum jantlarını (4 adet) ve kapaklarını (sağlam) verecek arkadaşa aracımın üzerindeki MAM marka çelik jantlarımı hediye edeceğim. Üzerine 1TL bile almadan. Sadece jantlarımdan birinin orta göbek kapağı yok ve üzerlerinde hafif soyulmalar var. Eğri büğrü değil. Sorunsuz. İşte jantlar. Haberlerinizi bekliyorum. İlk teklif edene vereceğim.. http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/iw618rju/DSCF0398.JPG.html
neden hiç ücret almadan vermek istediğinizi anlayamadım.beni mazur görün böyle bir konulara biraz şüphe ile bakıyorum.yanlış anlamayın sizin hakkınızda kötü düşündüğüm için değil.
Ben biraz kıl adamım. Jantların birinin göbek kapağı düşünce ve hafif sürtmelerden aşınmaları olunca gözüme batar oldular. Bu sebepten. Hem orijinalin yerini hiç bişey tutmaz. Siz değişmeyimi düşünüyorsunuz ?
yok ben çelik jant yerine çelik jant görünümlü kapak tercih ediyorum.hem hafif yakıtı da yükseltmiyor.
hemşerim ben talip olurdum ancak şuanda iskenderundayım, işlerim de maalesef çok yoğun, sanayiye gidecek zamanı bile bulamıyorum, ama kasım ayından itibaren eskişehirde olacağım, o zamana kadar takas yapmazsan talip olurum. yani 2 ay.
Tabikide jantların ve jant kapakların sağlamsa. Jant kapaklarında çizik varsa yenilerini aldırırım bilesin
İmkansız Yazın Ordu 'ya gelmiştim hanımın memleketine ama bidahaki gelişim önümüzdeki yaza. Sen uğrarmısın buralara ?
iskederunda görevliyim, ve görevim kasım ayı başında bitiyor. zaten kurban bayramı var o günlerde. daha öncesinde izinli gelebilirim ancak. ben gelene kadar başka bir arkadaş bulursan jant takası yapacak, benim için de hiç sorun değil, kime nasip olursa.