arkadaşlar LD marka çelik jantlar için 500 lira fiyat aldım... koreden ithal geliyormuş.. KM, dj gibi yerli mallara göre kalitesi nasıldır bunun? tavsiyelerinizi bekliyorum..
4 tanesi 500 liraya ben almam.mam w1 14 jantını alırsan 4 tanesi 400 lira kaliteside tartışılmaz.ayrıca 15 jant almanı tavsiye ederim.
valla burda nasıl bulacamki?? 400 e bulsam hiç kaçırmam...ama başka şehirden getirmek lazım... 15" jant alınca lastik de değişmeli ki araç sıfır daha.. orjinal alaşım jant bulabilirmiyim bu fiyata?
diğer konuda lastikleride değiştirecem demişsinya.... benden sana tavsiye takacaksan 15 jant tak yoksa pişman olursun. 1-4 tane 15" mam w1 2-4 tane 195/55/15 kumho ku31 ecsta veya marshal ku17 performasn lastiği http://www.lastik24.com/default.asp?gb=urun&uk=788&kat=Jant her yerde bulursun arkadaşım sen piyasayı gezip araştırdınmı?
4 tane 15" mam : 560 lira... ben LD için 500 fiyat aldım 6 taksit.. birde garantiyi bozma riski varmı 15 takınca? kumho ku31 için fiyat bilgisi bulamadım nette?? bildğin link yada adres varsa yazarmısın.. 15 jant olmazsa neden pişman olurum? değişimi düşünüyorum dedim... yani ıslak zeminde, ayrıca ses olarak daha iyiyse kumho.. Mam markası orjinal Almanmıdır?
mam orjinal alman malıdır ld'den kat kat daha üstündür.560 lirada iyi bir fiyat. garantiyi bozma riski yoktur. kumho ku 31 195/55/15 tanesi 100 ytl. 15 jant olmasının sebebi görünüş bakımından daha iyi olmasıdır.ayrıca 14 janta göre yol tutuşu viraj dengesi yol sesi süspansiyonu kat kat iyileştirir.senin yerinde olsam bu jant ve lastikten takardım.eğer şimdi takamıyorsam beklerdim ve ilerde takardım.ben kullanıorum o yüzden söylüyorum
jant+lastik 1000i geçiyor.. şimdilik beni aşıyor.. ama bunu not ettim ilerde alacağım inşallah.. Ankarada bu ikisini uygun fiyata veren yer biliyormusunz?
eski jant ve lastiklerinide takasa verirsen 750-800 civarına hallolur.ankarada yer biliyorum ama tlf no falan yok
jantları netten almaya kalksak 100 civarı kargo tutar.. en iyisi bayiden almak komple... benm araç sıfır olduğndan mevcutları değerlendireyim diyorum.. burda mam jant yok galiba.. zaten 1-2 yer var onlarda km,cms,dj filan..
koskoca sivasta olmaz olurmu?mutlaka vardır.. tabi istersen hyundaı bayisine sipariş verebilirsin.15 jant bile getirtirler orjinal.ama çok daha pahalıya malolur.