Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Çekişte düşüklük

'Excel Forum - Club' forumunda aybasan tarafından 25 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. aybasan

aybasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aydın Aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    1994 model excel gls model araç sahibiyim ..yaklaşık 10 senedir bende araç..fakat son 3-4 aydır araçta bir çekiş düşüklüğü hissediyor özellikle yeni yola çıktığımda motor soğukken baya bir çekiş düşük araç biraz yol yapıp ısındıktan sonra çekiş artıyor ama eskiden böyle değildi eskiye göre bariz bir fark olduğu için dikkatimi çok çekiyor bu konu.Ve daha önce araç pek yağ eksiltmezdi ama şimdi oldukça eksiltmeye başladı.

..Aracım lpg li ama benzindede aynı şeyler geçerli..ben debriyajdan şüphelendim 5-6 yıl önce değiştirdim enson debriyajı ama tamirci arkadaşım şöyle bir kullanıp baktı debriyajında birşey yok dedi kavramasında bi sorun görmüyorum pek ,çok fazla yukarda falanda kavramıyor ama hala debriyajdan şüpheliyim açıkcası..

Geçenlerde radyatörde küçük 3-5 delik oluşmuşsu oradan kaçmış yolda hararet yaptı bir süre sonra farkettim kenara çekip bekledim sonra mecburen yola devam ettim sonra yine bekleyip su ilave ederek tamirciye gittim kaynak falan yapıldı ama tam randımanlı olmadı herhalde hala su eksiltiyor sık sık suyuna bakmam gerekiyor bu çekiş düşüklüğü ile bir bağlantısı olabilirmi?..Şu radyatör onarıcılardan kullanmamın faydası olurmu öyle bakınca su kaçan gözle görülür birşey görünmüyor ama sanırım su iyice ısınıp basınç artınca mikro deliklerden kaçırıyor

..En az masraf ve zamanla kurtulmam için sırayla neler kontrol edip ilerlemeli?

Bu Sayfayı Paylaş