Birkaç gün önce aracımı çekmişlerdi. Aldığımda farkedemedim ama 1-2 gün sonra direksiyonun düz durmadığını, düz tuttuğumda da sola kaydığını gördüm. Pek anlamam ama balans ayarı mı yapılması lazım. Bunun için servise gitmek zorunda mıyım, dışarıdan yaptırmam doğru olur mu? Garantiye bir sıkıntısı olur mu?
herhangi bir rot balanscı işinizi halleder, servisede götürebilirsiniz, garantiyle ilgili bi sorun yaşamazsınız.
Garantide bir sıkıntısı olmaz ancak garantiden yaptıramazsınız. Balans değil rot ayarı yapılmalı. Ayrıca balansınada bakmakta fayda var.
bende de benzer bir problem vardı..direksiyonu düz tutunca araç sola gidiyordu..lastikçide rot balans ayarı bittikten sonra onun için çok kısa süre ayrı bir işlem yaptılar..
Şerefsizler Rot'un bağlı olduğu kanca gibi birşey varmış onu eğmişler... Şimdi açıcam ağzımı yumucam gözümü ama olmuyor işte. Cadde gayet müsait bir cadde. Park yasaksa yazarsın cezanı kardeşim ne çekici çağırıp hem vatandaşın aracına zarar veriyorsun hem o şerefsizlere de rant sağlıyorsun Rot değişimi pahalı mıdır?
Ben diyecektim rot eğrilmiştir diye ama kondurmak istemedim açıkcası, rot 10 - 15TL gibi bir şey, değişmesi felan en fazla 50 kaat, daha sonra rot ayarıyaptırman gerekecek...
Böyle şeylerle uğraşmayı seven avukat tanıdığın olacak........herşeyi yenilettirip misli misline zarara sokacaksın onları....... tabi ceza hariç... bu arada bugün 256 lira cezayı 192 lira olarak ödedim....
geçmiş olsun radar herhalde??? sağolsunlartrafik cezalarını2 hafta içinde öderseniz%25 indirim gibibir güzellik var devletimizden bir incelik!!!
keyfi bir çekme olmuşş. tarfiği aksatmıyorsa yeni yasaya göre sadece ceza yazmaları gerekir benim bildiğim.. valla geçmiş olsun..