Arkadaşlar teype cd aldım taktım eror verdi sonra bi sanatcinin orjinal cd'sini taidim rading yazisi kaybolup direk caldi sonra baska bir cd aldim bidaha sarki yukledim bu sefer yine acilmadi acaba bilgisayardan yuklerken mi sorun oluyo yani formatinda mi bir sorun var neden acilmiyor ne yapmam lazim birde bu usb yeri var fakat kucuk oraya hangi kablo lazim simdiden cok tesekkur ediyorim
Artek in cd çaları wma mp3 ve track açıyor ancak diski doğru yazmayı başarmanız lazım, çok kaliteli bir tane boş cd alacaksınız, yine çok kaliteli bir tane cd writer ınız olacak çok hızlı olmayacak biçimde 4-8x te falan güzelce yazacaksınız, o zaman açar. Orjinal cd ler kaliteli tabi hepsini açıyor, hatalı yazım mp3 cd leri teybi de mahvediyor kafayı yiyor alet okuyacağı varsa da okumaz hale geliyor. En güzeli o teybi söküp yerine 2011 modellerdeki USB portlu olan teyplerden çıkma alıp takmak aslında 200-250 neyse verilir bangır bangır çalar birde ufak çipli flash bellek olacak göze batmaz orada, USB li ve normal CD çalarlı teyplerin soketleri aynı diye söylenti vardı, araştırmak lazım. Pioneer falan bir sürü kabloları kesiyorlar biçiyorlar.
2011de de bu teyp yok mu? Windows'da pencere içine kopyalayıp yazdırınca okumuyor, media player ile yazınca yine okumuyor, bazen okuyor ama genel olarak okumuyor. Cd markası seçiyor, genelde "princo" alıyorum başarılı. Cd yazma programı üzerinden yazınca okuma yüzdesi %100'e yakın oluyor. Usb'ye gelirsek direk takılmıyor ara dönüştürücü kablo gerekiyor ama ucu oraya uyan usb bellek varsa bilemedim ben onu. Bizin Tucson'un usb ünitesi gidik okumuyor cd ile devam ediyoruz @MSC abim hallederiz demişti ama gidemedik bir türlü, aksine genelde Usb'si bozulduğu söylenen Getz'de ise 7yıla geliyor sıkıntı yok.
Benim getz 2008 model benim teyp te bu, USB yok. Sen birde diyorsun ki USB li teypte bu alttaki resimdekini oraya takamayız? bende onu bilmiyordum işte.
@erenuzel41 2009'da değişmiş demek, bizim Getz'de usb mevcut(start olmasına rağmen) Aynen abi direk teybin üzerine takamazsın ara dönüştürücü kablo var bir ucu usb'ye diğer ucu teybe, bunun gibi;