Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

cd/mp3 çaların mp3 çalma sırası

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda hyundai_engine tarafından 26 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. hyundai_engine

hyundai_engine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar, eralarda biliyorsunuz mp3 desteği var..flash diskinizi cd/mp3 çaların usb girişine taktığınızda mp3 leri çalıyor..sorum şudur:
    flash diske attığım parçaların çalma sırasını neye göre ayarlıyor bu cd/mp3 çalar? özellikle mesela flash diskimde 33 mp3 vardır. bu parçaları T01.mp3, T02.mp3, T03.mp3....... T33.mp3 şeklinde isimlendirdim...takıyorum kafasına göre bir mp3'ten başlıyor çalmaya...kendi bilgisayarımda winamp ile çaldığımda aynen T01'den başlayıp T33'e kadar istediğim sırada çalıyor..ama aracımdaki cd/mp3 çalar kafasına göre sırayı belirliyor....arkadaşlar bu flash diskimde mp3 parçaları benim istediğim sırada nasıl çaldırabilirim aracımda?

2. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dostum ben 15 yıllık bilgisayarcı olmama rağmen henüz bende çözmüş değilim. Ne alfabetik sıra ile nede yüklenme tarihine göre sıralıyor. Sanki kafasına göre.

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bende bi kaç deneme yaptım tarihi adı ile filan ama anlamadım..

4. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bişey sorcam arkadaşlar bende radyo teyp var orjinal altı boş onu cıkarsamda şu orjinal eralardaki cd calarlı teypı takdırsam kac paradır bilen varmı?

5. Misafir

Misafir Guest

USB flash disk kapasitesi başlıklı konuda benzer yazılar var arkadaşlar. Bir arkadaşımız 2 GB tan sonra dosya sisteminin FAT32 olmak zorunda olduğunu, belkide teybin bunu desteklemediğini ve bu yüzden saçmaladığını belirtmiş.
    Eğer denediyseniz MP3 sayısı 176 yı geçmezse gayet güzel alfabetik sıraya diziyor. 176 dan fazlaysa kafasına göre sıralama yapıyor. Ve de hepsini görmüyor zaten.
    AR147 arkadaşımız MP3 leri klasörlere koymuş 176 dan fazla MP3 ü sorunsuzca gördüğünü söylüyor. Ben bunuda denedim ama bu seferde her klasör içinde olması gerekenden daha az MP3 gördü. Servisi arayacağım yakın zamanda...

6. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    valla o teypleri sonradan alamak mantıksız bi ara sitede de acılmıştı konusu 2500 3000ytl den baksediliyordu..en iyisi sen git bir navigasyonlu bluetooth lu tv dvd li bişey al tak..

7. hyundai_engine

hyundai_engine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 33 parça olmasına ve flash disk kapasitesi 512 mb olmasına rağmen alfabetik sıraya göre çalmıyor..denedim

8. Misafir

Misafir Guest

Tamamen doğru double din ve navigasyon, gece görüşlü geri görüş kamerası dahil alınır bu fiyata. Hatta üzerine 4 tanede çelik jant alınır en babasından...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Walla kullanma klavuzunda 255 adet parçayı açalabileceği belirtiliyordu. 255ten fazla varsa bile 255 adetini çalıyormuş. Sıralamayı macellan72 abimizin dediği gibi bende çözemedim. klavuzda bir mp3 sıralama şeması var ama oda maaşallah logaritma sorusu gibi. Bende klasör oluşturdum en sonunda. Şimdi sanatçıya göre veya tarza göre istediğimi dinliyorum rahatça...

10. arslanefe60

arslanefe60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu flaş bellek de sıralama önce flaşa attığın parçadan başlar ve devam eder bunda pek anlamayacak bişey yok. yani yapmanız gereken şu önce flaş diskinizi biçimlendirin komle sıfırlayın sonrada ençok dinlemek istediğiniz mp3 leri öncelikli yükleyin

11. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    şarkıların sırasını cd ye veya flashdisk e attığın sıraya göre sıralar.

12. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    +1....yüklenme sırasına göre çalıyor kafasına göre değil...

13. sprinter407

sprinter407 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar çok doğru söylüyor bende double var orjinal. yüklediğin sıraya göre şarkı çalıyor. atıyorum siz A şarkısını çok seviyorsunz o yüzden ilk sıraya yüklemek istiyorsunz. mecbureen flash bellekteki tüm şarkıları silip A şarkısını ilk önce yüklemeniz gerekmektedir ilk o şarkının çalmasını istiyorsanz.

Bu Sayfayı Paylaş