bazen cd çaları açıyorum ses var bazen yok. geçenlerde kornaya bastım çalıştı ama arasıra ses gidiyo tekrar kornaya basıyom geliyo. sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim kafayı yiycem .
Kendinizi tanisma bolumunden tanitin ondan sonra bu konu hakkinda bi cok bilgili arkadaslar cikar akuyle yada sigortayla alakaliydi sanirim bende de vardi kornaya basinca kapanip aciliyordu duzeldi HTC One cihazımdan gönderildi
hoparlör kablolarını kontrol edin isterseniz. Aracın şasesine temas ediyorsa ses kesilir. Başıma gelmişti...
bütün kolonların sesimi kesilir? kabloların hepsi birbirine sıkıca sarılmış bantla bi ayırıp bakayım bakalım. asıl anlamadığım neden kornaya basınca ses geliyorda farları v.s yakınca gelmiyor.
Sigor sisteminde yada aku baglantisinda bir sorun oldugu icin oluyordu bende de olmustu bi ara bu skinti HTC One cihazımdan gönderildi
buna benzer bir sorun bende de var ama CD ve usb çalarda ses cırıltılı geliyor. radyoyu açtığımda sorun yok
katılıyorum. sadece 1 hoparlörün çıkışı banttan sıyrılmıştı. araba hareket edince çukurdan geçince ses gidip geliyordu. teyibi çıkardım kabloları bantla düzenledim sorun ordana kalktı. kontrol etmende fayda var.