Arabamızda Cd Çalarda Error 5 Hatası Veriyor Bizde Usb Giriş Yeride Yok Nasıl Yapıcam Yardım Lütfen Simdiden Teşekkür Eder im
2.3 defa daha cd yi tak okur.birde arabadan indiğinizde yani teyb i kullanmadıgınız durumlarda cd yi teyp ten çıkarın.oyüzden yapıyor.bendede aynı sorun vardı teybi yumrukladım kırdım.şimdi yeni teybimde o sorun yok. sen sakin ol.yumruk falan atma teybe.3.4 defa cd yi tak okur.servise göster belki garantiden değişir.yada kaskon delindiyse kaskodan değiştir sıfırını al + abi tavsiyesi.yaşın küçük.sanırım ehliyetin yok.lütfen araç başına geçip kullanma.allah korusun bi tavuğu ezersin,hem allah katında hem sahibinden kurtulamazsın.can yakarsın senin canında yanar vicdan azabı çekersin. Düzenleyen : HAFİZ
Söküp optik gözütemizlemek sorunu tamamen kaldırıyor ben temizledim sonuç okumayan tüm cdleri simdi dinlemekteyim.
Cd okuyan lens gözün temizlenmesi gerekiyor. Temizlemenin en iyi yoluda Teybin için açılması gerekiyor. Eğer aracınız 2 yılı doldurmadıysa garantiden yaptırabilirisiniz ama 2 yıl dolmuşsa teybin garantisi bitmiştir.
aynı eror 5 bendede yapıyodu teybı soktüm - gözunu sildım - tebybı taktı- şimdi istedigim cd yi dinleyebiliyormhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
teybi plastik kısma zarar vermeden nasıl söktünüz denemeye kalkıştım hemen deforme oluyo ne önerirsiniz forumda resimlere baktım ama yinede olmadı
Aracınız 60.000 kmyi geçmediyse servise götürün garantiden değiştiriyorlar. Geçtiyse 60.000 kmyi o zaman sahibinden.com'dan usbli bi teyp bulmaya bakın bence...
Zinar bey,benimde bu sorunum var.Fakat arabayı alalı 3 yıl oldu.Garanti süresi doldu haliyle cd çaların.Aracın km si daha 23 binde.Değiştirirlermi ki
2 Yılı geçtiyse.. Ücretli olarak temizliyorlar.. bu sorunun tek nedeni optik tozlanması.. Onu temizlemekte çok kolay bir iş servis 70 tl fln alıyor ama sizde rahatlkla yapabilirsiniz.. Teybi çıkarıp kasasını açın komple çok basit bir şekilde sora kulak çöpüyle optiiii temizleyin nazikçe bütün cdleri çalın... Bunu arada sıradada alışkanlk ederseniz ömür boyu skıntı yaşamazsınız...
Uğur Bey işte 5 yıl garanti diyerekten neyi kastettiklerini adam akıllı anlamış değilim. teypb 2 yıl 60.000 km boya 2 yıl 60.000 km vs vs... bi yandan kırpıp başka yere 5 yıl garanti vermişler ama onu bile arkasında durmuyorlar. Valla başka markalarda iyi niyet garantisi diye bir kavram var. Bi deneyin. Ama ücretsiz değişim yapacaklarını sanmıyorum.
philips cd kullanabilirsiniz bendede aynı sorun vardı getz de. philips aldım onu doldurdum mp3 formatında şimdi okuyor.
Bizim araçda da öyleydi error 5 yazıyodu teyp ciye götürdük cd nin giriş giriş yerinde bi kablo varmış ondan dolayı böyle yapıyo bi teypciye götürün baksın.