İyi Akşamlar http://www.sahibinden.com/ilan/yede...l-teyibi-sorunsuz-fiyat-dustu-104903196/detay İlandaki Teyp 2004 accent admiremie olurmu şimdiden teşekkürler
Olabilir ancak bunun yerine 100 tl koyup usb li cd li bi teyp almak daha iyi olmaz mi? LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bizim aracta o teypten var orj. Arac 2007 model cd okuma lensi 2010 da bozuldu. Su an yeni yaptirdik. Eski cd leri calistiriyor. Yeni cd yaptim error verdi. Heralde yanlis yazdim cünkü orj. ve bozulmayan tüm eski cd leri calistiriyor. Eger cd ile rahat ederim derseniz orj. görüntüsü de+ olur... LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bence de bunu almayın. CD ile uğraşmaya gerek yok. Takın bir USB bellek tamamdır. Pioneer tavsiyemdir.
Ben Aracın orjınalı bozmayı pek sevmıyorum o yuzden bunu düşündüm bunda cd changer cıkısı varmı acaba
Pioneer Deh Serisini Tavsiye ederim Kullanmaktayım Yaıknda Dokunmatik ekran Tv Li Pioneer Alcam Hyundai Lerin Orjinal Teypleride Güzen Anfi Bağlıyacaksanız Pioneer Veya Alpine Teyp Kullanmanızı Tavsiye Ederim Sesi İyi Veriyor
mrb bende admire var 2003 getzin cd çalarını buldum. orjinal teybim var üstünde getzin cd çalarını taksam kasassı tam uyarmı sırıtırmı yardımcı olursanız çok sevinirim bi türlü karar veremedim ...