Getz model aracımda yaklaşık bir aydır cd çalar hata veriyor. yani taktığım cdleri okumuyor ekranda error 5 yazısı çıkmakta. Bursa şentürkler servisini aradım durumu anlattım,teyip garantisinin 2 yıl olduğunubelirtti oysaki araç 5 yıl mekanik garanti kapsamında demek ki aracın muhtelif parçalarının garanti süreleri birbirinden farklı bundan anlamamız gereken aracımızın garanti süresi 5 yıl olmayabilir parçaya göre değişiyor.Tamir ücreti olarak da 150 ile 200 lira arasında tutacağı söylendi kart okuyucusu bozulmuştur kartın değişmesi gerekiyormuş. Bana fiyat fazla geldi şaşırdım...
Bizim bi arkadaşta vardı 2010 getz cd okuyucu bozulmuştu kayseri gürpınarlarda 250 liraya orjinali ile değişmişti
benim araçta normalde bir sıkıntı yok ama bazen uzun yolda usb de veya cd de okumayabiliyor bir kaç kere çıkartıp takıyorum düzeliyor. bazen biraz pütürlü yola girsem temassızlık varmış gibi ikide bir başa dönüyor kendi kendine çıkartılıp takılmış gibi oluyor zaten cd hafif çizilse onuda hiç okumuyor...