Merhaba 2010 model i20 aracım var.Dün kızıma orjinal bir müzik cd si aldım araçta dinlemek istedi.Bir sorun olmadan dinledi.Eve gittiğimizde cd yi çıkartmak istedim ancak cd çıkmadığı gibi radyo da çalışmıyordu.Cd çalar ve radyo tamamen iptal durumda.Bu durumu daha önce yaşayan var mı acaba?Sanırım aracı servise götürmem gerekecek.aracımın garantisi var.Konuyla ilgili olarak pratik bir çözüm önerisi olan arkadaş var mı acaba?teşekkürler....
Arkadaşlar sormak istediğim i20 arka kapısına hoparlör aldım.cam kolunu sökemediğimden takamıyorum.Bilen varsa çok memnun olacağım. Bu arada yeni konu açamadığım için buraya yazdım.Nedense artık. Düzenleyen : ozgurkso
Arkadaşlar forumda yeniyim başlık açamadım herhangi bir konunun altına yazmak zorunda kaldım bir sorum olacaktı.2010 model i20 aracım var istanbulda öğrenciyim o yüzden araba memlekette yatıdaydı 2bin km'yi yeni geçti hala bakım yaptırmamıştım aracı yetkili servise götürücem herhangi bir ücret talep edilecek mi benden acaba bunun hakkında bilgi verebilir misiniz bana çok sevinirim çünkü gerçekten hiç bir bilgim yok
2000km de olsa eğer aracı alalı 1yılı geçti ise bakıma gireceksiniz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif