Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

castrol

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda semihclk tarafından 7 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. semihclk

semihclk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var.castrol magnetic yarı sentetik bir yağ mı tam sentetik bir yağ mı??bir de castrol magnetic 10-40 dizel araçlara kullanılabilir mi??magnetic dizel değil sadece magnetic 10-40.kullanılsa da zararı olur mu???

2. ESES_DA_144

ESES_DA_144 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yanlış yönlerdirmek istemem ama 10-40 (benzinliler için olan) yağ senin aracına olmaz.

3. semihclk

semihclk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama üzerinde her türlü benzin dizel turbolu araçlarda kullanbilirsiniz diyordu.bir de tam sentetik mi o yağ

4. ESES_DA_144

ESES_DA_144 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    castrolun sitesine gir orda ürünler ve servisler linkinden hangi araca castrolü tıkla kesin bir bilgiye ulaşmış olursun

5. raver

raver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hemen açıklık getireyim geçenlerde 1.6 benzimli eramı ilk bakıma getirdim yağıda kendim aldım 10~40 castrol benzinli aldım sonra ertesi gün içime şüphe düştü yaw dedim acaba aldığım kutu dizel içinmiydi hemen aldığım yere gittim rafta 10~40dizelde yanyana duruyor deneyimli satıcı ikisinin birbirinden hiç bir farkı olmadığını ayrıntılı açıkladı bana SAE değerleri tamamen aynı zaten servisi aradığımdada eskiden ayrım olduğunu şimdi fark olmadığını söyledi zaten ustada boş kutuyu buldu benzinli olanmış olmasada farketmiyor kısaca...

6. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Castrol Magnetec 10W- 40 yarı sentetik bir yağdır,Dizel oto'da da gereken yağlamayı ve korumayı layıkıyla yapar.

7. Misafir

Misafir Guest

+1

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    dün akşam bu konuya bi mesaj yazmıştım kim sildi acaba söyleyebilirmi?
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

9. Erbil

Erbil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bugün castrol 10w40 4lt aldımve 98 hyundai accent 1,5 gls otomatik tüplü arabama yaklaşık 3 lt motor yağı ve 250ml'lık koruyucu yağ koydum. Arabamın motor kısmında (solsilceğin tam altına doğru)bu araç için tavsiye edilen yağın castrol 10w40 yarı sentetik olduğu yazıyor. Sizlerde bir bakın https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif
    Düzenleyen : Erbil

10. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üreticide belirtilen özellik ve oranda kullanmak gerek evet haklısın araştırmadan yağ koymamak ve koydurmamak lazım,adamlar kalkıp 3 lt yağ konacak arabaya 4 lt yağ koymaya kalkıyorlar o yüzden dikkat edin arkadaşlar.

Bu Sayfayı Paylaş