Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Carbon Clean

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mmt.88 tarafından 24 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    merhabalar arkadaşlar dün 70000kmdeki era crdi aracıma carbon clean yaptırdım gerçekten çok faydası oldu.EGR sistemindede arıza varmış bilgisayarla oda silindi yüklenmelerdeki duman atma problemimde bitmiş oldu.yerli marka yarım şişe katkı ile 150 ml mazotla yapılan ve ortalama 40 dakika süren karşılığında 80 ytl alınan yerler var,ben onlara yaptırmadım.300 mlwürth common rail motorlar için olan katkıyla 200 ml eurodiesel kullanılarak yapan ve makine olarak en iyisini kullanan bi yere gittim,aynı makinadan başka kimsede yok.toplamda 500ml karışımı daha önce uyguladıkları dizel araçlarda(albea toyota vw)en fazla 1 saat 40 dakikada biten karışımı bu araç 2 saat 30 dakikada bitirince yapan ustalar bile şaşırdı.yani 1 lt mazot ile era dizel 5 saat rolantide çalışabiliyor.bu işi çok yapan var ama kullanılan malzeme ve miktarına göre ucuz yapanlarda var 50-70 ytl ye yapılan carbon cleanın pek faydası olmuyor.benim yaptırdığım yer işinin ehli ve gerçekten yaptıkları işin karşılığnı hakaderek alıyorlar ve kaliteli malzeme kullanıyorlar yaptırdıktan sonra 300 km byounca rahat kullanmamı ve şıkırtırmamamı söylediler.ama araçta gerçekten bir rahatlama gördüm.ayrıca bu işlemden önce şehir içi 7 lt yakan aracım işlem sonrası yakıtı 5,7 lt ye kadar düştü.performansındada artış var,herkese özellikle aracı 50.000 km yi geçmiş dizelcilere tavsiye ederim,carbon clean çok güzel bir uygulama ama her pompacıda beceremiyor.eğer ankarada olupta yaptırmak isteyen olursa özelden adres verebilirim.o ustalara ben kefilim çünkü onlar kadar dürüst bir pompacıya rastlamamıştım.(bu ustalarla tanışmadan önce 3 tane pompacı gezdim,hepsi üçkağıtcı çıktı.kimisi pompa açılacak dedi kimsi enjektörler bitmiş dedi ve 600 700lira kafadan masraf çıkarttılar ama bunlar gerek olmadığını carbon clean ile halledecekleri söylediler.ve hallettiler)resimleride bir ara koyarım

herkese kazasız belasız iyi günler diliyorum

2. Misafir

Misafir Guest

Hocam İstanbul da iseniz nerede yaptırdınız? Birde kaç km bir yapılması uygundur bu işlemin? Benim aracım henüz 24.500 km de...

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Raven bey ben ankarada oturuyorum,normalde 30.000 kmde bir yapılması çok faydalı ama ben 70000kmde yapptırdım.
    100000 kmye kadar hiç carbon clean yapılmamış bir araca carbon clean yapılmasının faydası var ama tatmin edici değil

4. Truva

Truva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mehmet kardeş nasıl bir değişiklik oldu bende 300 ml würthü 2 litre 97 oktanla karıştırdılar 1 saat sürdü ama sadece rölantide durmadı araç aralıklı olarak gazada yüklendiler. Ben bir fark hissetmedim. eksozdan biraz siyahlık aktı birkaçgün sonra gaz kelebeğini söktürüp temizlettim . İnanınki supaplar ve enjektörlerde bu gaz kelebeği kadar kirleniyorsa würthle carbon cleanla temizlenecek bir şey değil. Resmen zift tutmuştu. Gücünüz varsa gaz kelebeğini açtırın temizletin. Enjektörlerden şikayeti olan varsa açtırsınlar temizletsinler. Diğerleri para tuzağı bence. Yinede bir açık kapı bırakıyorum. Dizel araçlarda faydalaı olabilir ama benzinlide ben bir farklılık hissetmedim.

5. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    1 kutuya 2 litre benzin çok değilmi?katkının ne anlamı kalırki?carbon clean makinesindende farkediyor yukarda söylediğim gibi çoğu hileli malzemeve kötü makinalarla yapıyorlar.benzinli aracı bilemem ama dizel araçta kesinlikle tavsiyemdir.

iyi akşamlar
    Düzenleyen : mmt.88

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Hangi sanayide özelden bi adres verirmisin?

7. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  8. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Ben 120bindeki crdi starex e yarım depo mazota würth mazot katkısı attım ama hiç memnun olmadım.Çünkü araç hiç duman atmazken siyah duman atar oldu,yakıtıda 10lt den 12 lt lere tırmandı.Bu etkilerin geçmesi katkılı mazottan sonra 3 depo falan yakıt bitirdikten sonra oldu.Buda sanırım aynı prensipte bir ürün bana sorarsan böyle şeyler gereksiz.Benim araçta 2 saniyede falan çalişıyor ama çalışma süresinde hiç kısalma olmadı.

9. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    bu iş özel makinenin direk olarak yakıt hattına bağlanmasıyla , makinaya motorun çalışması ve temizliği için 1 litre civarı benzin ve karbon çözmesi için kimyasal koyulupta yapılır.siz yarım depoya katkı koymuşsunuz.sürekli kullanımda işe yarayabilir ama ilk seferde o kadar çok yakıtla çözücünün pek iş yapacağını sanmam.

10. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Hiç CC yapılmamış 120bindeki aracıma CC yaptırırsam zaralı olacağı kanaatında olduğum için böyle bir yola baş vurdum ama bununda çok sağlıklı birşey olmadığını deneyerek görmüş oldum.Birdaha böyle şeyler denemem:) bence gereğinden fazla temizlik yaptı çünkü araç simsiyah duman atıyordu.Allahtan enjektörleri falan tıkamadı.

11. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Siteden bir arkadaşın tavsiyesi ile T1 Nanotech Yakıt katkısı kullandım. 6 tane bitirdim. Yakıt 0.4 lt kadar azaldı. Bir şişesinde 0.8 azaldığını hesapladım. Performans çok çok arttı diyebilirim. Motor sesi hakkında psikolojik düşünüyorum ama azaldı diyebilirim. Şimdi 2 şişe daha geldi. Haftaya 1200+1200 yol yapacam. 2 şişeyi bitiririm.

12. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  13. hakkkoo

hakkkoo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aracım 31000 de sanırım 30000 bakımında servis yaptı yanılmıyorsam kampanyadan 80 tl ye yaptılar

14. hakkkoo

hakkkoo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    valla motor sesi aynı ford a göre bizimkininki daha fazla içeri veriyor

15. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    gazlı arabada carbon cleanın faydası olurmu

16. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Çoğu motordan anlayan gerek olmadığını söylüyor ama belki faydası vardır.Bence gereksizdir çünkü lpg zaten temiz bir yakıt.

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    LPG Li Motorda Kurum Olmaz Ki :) Dikkat Edin Yağ Bile Tertemi Kalır

18. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    çevreci yani bizim gibi çevre düşmanı değil :)

19. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    siz mazotçusunuz, biz tüpçü :RpS_laugh:

20. isa