Ve Son Hali Böyle Oldu :RpS_cool: Önce Farların İcini Kararttık Yetmedi Solma İhtimaline Karsı Dısına Far Filmi Çektik Bunlarda Yetmez Dedik . . . Kapı Kollarını Karbon Kapladık . . . Hazır Basladık . Bagajdaki Cıtayada El Attık . . .
farlara bence bosuna film cekmissin ama guzel olmus bende su cam filmini yapayim fari acip boyatacam gercekten siyah far sekil duruyo GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Karartma İşlemi Güzel Oluyor Milenyum Ve Admirelerde Ama Farların Solması Beni Rahatsız Ediyor O Yüzden Solma İhtimalini Birazda Olsa Ortadan Kaldırmak İcin Cektim O Filmleri . . .
olsun genede bu haliyle yakismis arabaya gule gule kullan GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
MaşAllah. Arkadaşların dediği gibi bence karartma güzel olmuş ama folyoyu sökerseniz daha güzel durur şeffaf folyolar var onlardan çekseniz olmaz mı ? Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
işinize karısmak gibi olmasın ama öndeki plastik ek artk tüm araçlarda var ve çok basite kacıyor onun yerine daha farklı bi ek olabilir laguna lip yada golf 3 tampon eki gibi birde farlardaki siyah folya far karartmanızı gölgede bırakmıs bence sökseniz süper olur önede coliover taksanız kusursuz olur ...
Saolasın Allah Kimseye Kaza Bela Vermesin Canım Sıkıldımı Genelde Arabamla Ugrasmak İyi Geliyor Bana .
Estafurullah Dostum Aslında Haklısın Ben Laguna Lip Düsündüm Arkadasım Saolsun Almıs Bana Verince Bir Nevi Hediye Gibi Oldu Bende GönlüOlsun Diye Takmak Zorunda Kaldım Aklımda Laguna Lip Vardı Normal Sartlarda Farlardaki Film Daha Öncede Belirttigim Gibi Solma İhtimaline Karsı Yaptıgım Bi Uygulllama Ama Su Coilover Olayını Bi Yakalarsam Yada Nerden Nassıl Temin Edicemi Bir Ögrenirsem Direk İşleme Sokucam . . .
Bence Sıkıntı Yok Sonucta Dizel Arac Kullanıyoruz Kimi Bizimki Gibi Biraz Sesli Calısıyor Kimiside Dizel Oldugunu Belli Etmiyor Ama Ben Genelde Müzik Acık Takıldıgım İcin Sesi Bana Etki Etmiyor