Merhaba arkadaşlar, Trendyoldan aşağıdaki ürünü alıp ön kapının öne bakan cephesine taktım cam aşağı kısmına. Amaç kapı boşluklarından gelen ruzgar ses ve tozu en aza indirmek. Bu kauçuk parçayı takarken alt kısımlarda çamurluğun iç kısımlarında kauçuk sünger halı gibi bi yumuşak parça denk geldi . bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ? tekerlek üstündeki davlumbazla ön kapı arasında kalıyor bahsettiğim ver . https://www.trendyol.com/guclas/z-f...il-p-90184001?boutiqueId=61&merchantId=168557 resim yükleyemedim siteye tarif etmek zoruında kaldım.
O keçe benzeri parça benim i20 nin ön sağ çamurluk içi paçalığı ( çamur atma önceyici) sökünce plastiğin arkadında da var. Ses İzolasyonu amaçlı konulduğunu sanıyorum. Linkini attığınız ürünün dediğiniz yere montajı kapının çalışmasını bozabilir , oraların izolasyonu için de faydalı olacağını sanmıyorum. Bu ürün ön tampon lipi gibi bir şey sanki. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın , davlumbasın arka kıskına bi süngerimsi bi parça yapıştırıyorlar . sanırım farketmeden buna dokundum. davlumbazı sökerek burdaki malzemeye güçlendirmeyi düşünüyorum . teşekkürler.
Benim Era da var orijinal rüzgar sesi için konulmuş. Sizin araç nedir bilmiyorum ama uydura bilirseniz ondan alın bence. Sünger gibi ama dışı kaplı.
bende 2008 Getz var . izolasyon (aracı komple izolasyon yaptım çamurluklar hariç) , trim sesleri , amortisor ve bagaj sıkıntısı dışında sıkıntısız . keyifli bir makine.
haklısın söylediğin şeyi araştırdım .çamurluktan gelen herşeyi kesen tek şey oradaki sünger olduğunu fark ettim . lastik ve çamı-urluğu söküp pütür sürdükten sonra kavucuk sünger döşemeyi planlıyorum .