evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi iki aylık eram var 1800 km de geçenlerde arabanın çamurluğunun üst kısmına elim değdi aşırı sıcak yani diğer bölgelere oranla sıcak sonra diğer çamurluğada baktım evet oda sıcak herhalde sıcakta kaldığı için dedim ve bir aydır kontrol ediyorum durum aynı çamurluklarımın üst kısımları kaportanın diğer yerlerinden iki katı fazla sıcaklık var acaba bu bölgeden geçen elektronik veya hava su geçişi varda ondan yapıyor normalmidir yoksa servise götürmelimiyim bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum Düzenleyen : atılan
Kaput içinde sıcaklık koruması için döşeme var kaputun üstü soğuk olur büyük bir ihtimal motordaki sıcak hava kaput ve çamurluk arasından çıktığı için ısınma yapabilir benim bildigim kadarıyla her iki tarafta çamurlukların ordan geçen birşey yok ısı ile alakalı malum havalarda sıcak çok dert edilecek bir durum değil.Hatta bu ısınma giderken olmaz durduktan belli bir süre sonra yapar sıcak hava yanalardan ve ön panjurun ordan çıkargiderken alttan çıkar. Düzenleyen : oisguzar
ilgine teşekkür ederim mantıklı geliyor tam çamurluğun üstleri sıcak bir karış aşağıya indiğimde sıcaklık normale dönüyor
Aynı şeyi bende gözlemledim ama servise gidecek bir şey değil sonra servisin de farklı diyeceği bir şey olacağını sanmıyorum "normaldir" "çok evhamlısınız" deyip geçiştirir bir şey yapmaz.
evet aynen öyle hatta motor çalışmazken durduğu yerde bizim çocuk mp3 ten müzik dinliyordu sadece ses sistemi açıktı kontak ilk durumda açıktı ve diğer çamurluk soğuktu şöför tarafı hafif ısınmıştı