Arkadaşlar merhaba, Bende daha önce 2008 select era vardı, şimdi 2010 style var tabi ikisi arasında eksiler (Aydınlatma v.s.) acayip derecede çok ancak birşey dikkatimi çok çekti. 2010 style eramda en ufak çamurlu yolda çamurun sanki sıçrayıp sırtıma yapışacağını sanıyorum. Ses o kadar çok içeri giriyor ki hayret. Acaba çamurluk içine nasıl bir izalasyon yapıp sesi minumuma düşürebiliriz bilen ya da yaptıran arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler.
günaydın aynı sıkıntı bendede mevcut 2011 crdi select era var en ufak çamurlu yolda arabanın içinde korkunç ses geliyor çamurluk içi dambumbazı ve tabanı pütürlü boya yapan oldumu ? yardımcı olursanız sevinirim http://www.emulzer.com.tr/emulzer/urunler.php?id=62&lang=tr&cat=2
Yalnız değilsiniz.Aynı problem bendede var.Köy yollarında çamurlar taşlar taktaktak diye vuruyor.Yavbaş gitmek zorunda kalıyorum
2007 ile 2011 arasındaki bir farkta şudur.Ön kapıyı açtığınızda kapının menteşesinin olduğu bölüme doğru baktığınızda orada siyah bir sünger tarzı boydan boya yalıtım vardı şim yenilerde yok ben alıp onu takacağım. O maddenin baş kısmıda motor kaputunun menteşesinin yanına kadar uzanıyordu.
Evet dikkatimi çekti o parçanın olmamasıda. Yakında Hyundai vites kolu ile direksiyonuda takmadan satacak bu gidişle ) Artık çalacak bişey kalmadı ne yapsınlar.